Публикация

Медицински център „Света Марина” - Плевен предлага безплатни прегледи в Дните на отворени врати през месец май

Медицински център „Света Марина” - Плевен предлага безплатни прегледи в Дните на отворени врати през месец май

Дни на Отворените врати ще провежда Медицински център  „Света Марина” - Плевен през месец май.

Инициативата е част от профилактичната програма  на здравното заведение, което отваря врати за своите пациенти всеки вторник от 13.30 до 18.00 часа, предлагайки безплатни прегледи и консултации в кабинета по Хирургия. За целта пациентите трябва предварително да си запишат час на телефоните на Медицинския център:  064/806 838 и 0885105068 на адрес: гр. Плевен, ул. Цар Симеон № 23 /зад Съда/.

Висококвалифицираните специалисти в Кабинета по хирургия осигуряват диагностика и безкръвно лечение на заболявания на млечна жлеза, жлъчка, черен дроб, на стомашна и дебелочревна патология. Предлага се безкръвно лечение на хемороиди и хернии, както и премахване на камъни в жлъчния мехур.

Също през месец май Центърът предлага достъп на пациентите до най-съвременната иновативна система за изследване на гърда на преференциална цена. Високотехнологичната апаратура Braster Pro работи по метода на контактната термография за функционално изобразяване на даден орган. Изследването е с продължителност около 20 минути, като резултатите се изпращат към телемедицински център за разчитане. Термографските изображения се преглеждат от квалифициран рентгенолог.  Системата е приложима за изследване за рак на гърдата при жени под 50 г. извън програмите за скрининг; за млади пациентки на чести интервали от време; за жени над 50 г. за контрол на състоянието на гърдите между редовните мамографски прегледи; за изследване на пациентки със семейна история на рак на гърдата и генни мутации; за жени, които приемат орални контрацептиви или които са на хормонално-заместителна терапия; при комбинация с редовен преглед на пациента в лекарски кабинет (при гинеколог или общопрактикуващ лекар).

Гамата от здравни предложения на Медицинския център се допълва от още едно изследване на преференциална цена - Пакет „УНИВЕРСАЛ“. Той  включва: пълна кръвна картина, глюкоза, общ белтък, албумин, креатинин, урея, пикочна киселина, общ холестерол, триглицериди, ASAT, ALAT, ITT, урина - общо химично изследване + седимент и и разчитане на резултатите от лекар със специалност „Клинична лаборатория“. Изследванията се извършват след предварително записване на телефон:  064/806 838 и 0885105068 в сградата на Медицинския център на адрес: гр. Плевен, ул. Цар Симеон № 23 /зад Съда/.

Следваща

Коментари