Публикация

БЛС с клип против агресията над медици

БЛС с клип против агресията над медици

Инициативата „Добрата дума лекува“ - част от Националната кампания на Българския лекарски съюз срещу насилието над лекари; #ПребориГнева - продължава с клип против агресията над медици. В него участват актьорът Владимир Карамазов и председателят на съсловната организация д-р Иван Маджаров. А самото видео е снимано в УМБАЛ „Св. Анна“.

Недопустимо е лекарите да стават заложници на собственото си призвание и докато се борят да спасят човешки живот, да бъдат принуждавани да защитават своя собствен. Аз уважавам и ценя труда на лекарите

- заяви Владимир Карамазов, който е лице на кампанията на БЛС и безвъзмездно се включва във всички инициативи, включително и в снимките на клипа. БЛС с кампания срещу агресията над медици


Във видеото

председателят на БЛС призовава да се даде път на доброто

„Снимайте се с лекарите, на които искате да кажете „Благодаря“. Изпратете снимките до Българския лекарски съюз, за да ги включим в изложба и да покажем, че заедно можем с добра дума да преборим агресията“, заявява д-р Маджаров.

Снимките могат да се изпращат на фейсбук страницата на БЛС и на мейла на съсловната организация

- Pr@blsbg.com.


Изпратените материали ще се публикуват на сайта на Българския лекарски съюз, на ФБ страницата на организацията и във вестник Quo Vadis. Жури - в състав ръководството на БЛС и фотограф, ще определи най-въздействащите фотографии, а с тях ще бъдат направени редица изложби.

 

БЛС благодари на екипа, включил се безвъзмездно в реализирането на видеото, както и за съдействието на УМБАЛ „Св. Анна“.

Коментари

Хубава инициатива ! За съжаление няма да стигне до очите/ушите на побойниците за да има ефект. Те гледат/слушат чалгария а едва ли в такива медии ще се ротира клипа.