Публикация

CredoWeb излъчи 10 нови лидери на мнение

CredoWeb излъчи 10 нови лидери на мнение

Те ще носят отличителния бадж на платформата, а професионалните им профили ще заемат челни позиции при търсене 

 

Нови 10 лекари бяха отличени от CredoWeb за тяхната дигитална активност във витруалните дискусии в платформата. През последните 6 месеца те са били активни  в почти всички актуални медицински и обществено-политически дискусии в CredoWeb, като са оставили общо над 150 професионални мнения в тях. 

 

Новите ЛИДЕРИ НА МНЕНИЕ ще бъдат отличени с едноименната значка за ярко присъствие и Грамота за дигитална активност. Професионалните им профили ще бъдат поставени на челни позиции при търсене в платформата, а съдържанието, създадено от тях, ще бъде безплатно промотирано. За всеки ЛИДЕР НА МНЕНИЕ сме подготвили и малък подарък - комплимент за активно дигитално присъствие в дискусиите на CredoWeb.

Кои са новите лидери на мнение:

Кой може да бъде ЛИДЕР НА МНЕНИЕ в CredoWeb

Значката ЛИДЕР НА МНЕНИЕ откроява най-активните лекари във виртуалните дискусии в платформата. Всяко включване в дискусия и всяко изказано мнение носят бонус точки в системата. Същото важи и за всяка друга активност в CredoWeb - публикуване на статия, статус, коментар под публикация, участие в обучение, включване в събитие.

 

 

Към момента отличените ЛИДЕРИ НА МНЕНИЕ са общо 40. Всеки лекар, който проявява активност ще трупа точки, независимо от неговата специалност, титла, ниво на квалификация, работно място или град. Точките не са видими за него, но са видими за системата, която автоматично ще отличава с бадж ЛИДЕР НА МНЕНИЕ най-активните. Включването и активността в дискусии е най-бързият и сигурен начин да бъдат съберат необходимите точки.

Бъдете активни участници в онлайн дискусиите на CredoWeb! Станете ЛИДЕР НА МНЕНИЕ като тях>>>

Коментари

Е аз,само девет виждам,тук! Десетият да не съм,аз?

Вече са десет :)

:-)