Публикация

Единствените в света конци с хиалуронова киселина в Хил клиник

Единствените в света конци с хиалуронова киселина в Хил клиник

Като водещ в България център за естетична медицина Хил клиник отново излиза с новина: в клиниката за първи път в България се ползват единствените в света резорбируеми конци за лифтинг Aptos с добавена хиалуронова киселина.

 

Освен стимулиране на собствения колаген в ситуация на пълна биосъвместимост и антиоксидантна защита, при разграждането си в кожата, хиалуроновите конци ще хидратират дълбоко и продължително. Както се знае хиалуроновата киселина е важна за поддържането младостта на кожата.  

 

Aptos оповестиха резултатите от скорошни клинични проучвания, според които в сравнение с обичайните конци за лифтинг, които съдържат само PLACL, новите нишки осигуряват увеличаване на производството на колаген тип I с 50% още  през първите две седмици след процедурата. Отчетено е и нарастване на количеството колаген тип III с повече от 20% отново 10-14 дни след въвеждането на конците.

 

Дерматолозите на Хил клиник д-р Валянова и д-р Ванеска са международни обучители на марката и потвърдиха, че новите продукти са трудни за поставяне, но имат изключително добър лифтинг и хидратиращ ефект.

 

За консултация и процедура за фейслифтинг с единствените в света хиалуронови конци в Хил клиник може да запазите час на 02 439 3131. Първоначалният преглед не се заплаща.

Коментари