Публикация

Д-р Георгиев изнася клинични данни пред аудиторията на XIII НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС ПО УРОЛОГИЯ

Д-р Георгиев изнася клинични данни пред аудиторията на XIII НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС ПО УРОЛОГИЯ

Очаквайте презентацията на уролога на Хил клиник д-р Георги Георгиев на тема "Ен - Блок холмиум енуклеация на простатната жлеза, крива на обучение", която той ще представи пред колегите си по време на XIII Национален конгрес по урология.

 

Събитието е сред най-престижните медицински форуми у нас и тази година ще се проведе в периода 30 май– 01 юни 2019 г., хотел Риу Правец.

 

Д-р Георгиев има намерение да представи част от случаите на мъже с доброкачествено хиперплазирала простатна жлеза (обобщени резултати за 50 оперирани пациента), които е разрешил чрез безкръвна лазерна операция по метода "ен блок". Той е единственият български лекар, който успява да отдели простатната тъкан по този начин. Методът е въведен от д-р Фернандо Санча, който също оперира в Хил клиник, но постоянната му работа е като ръководител на Отделение Урология в голяма мадридска болница. Д-р Санча също ще представи пред участниците в Конгреса своята работа и по-специално операциите с новия холмимум лазер Moses на Lumenis в ПЛЕНАРНА СЕСИЯ V: Хирургично лечение на ДПХ. Очаква се неговата презентация да предизвика огромен интерес, тъй като засега в България Lumenis® MOSES Pulse™120H е техника, с която се работи единствено в Хил клиник и останалите уролози нямат достъп до този лазер.

Коментари