Публикация

CredoWeb награди най-вдъхновяващите лекари в 6 специалности

CredoWeb награди най-вдъхновяващите лекари в 6 специалности

На специална церемония CredoWeb връчи грамоти на избраните от гилдията за най-вдъхновяващи специалисти в областите: неврология, урология, онкология, кардиология, гастроентерология и АГ.

 

Кампанията ЛЕКАРЯТ, КОЙТО МЕ ВДЪХНОВЯВА стартира през 2018 г. с идеята да даде шанс на самото съсловие да излъчи знакови професионалисти, които с примера си увличат колегите си и ги карат да вървят напред и да се развиват.

„Целта ни бе да генерираме положителна енергия, която да стимулира изграждането на дигиталното медицинско общество у нас. Когато обявихме инициативата, мнозина подходиха скептично, изтъквайки, че лекарите са силни индивидуалисти, в сложни отношения и конкуренция помежду си, което ще попречи. За щастие това не се случи. Не се сбъдна и прогнозата за административен подход и гласуване, инспирирано от йерархията -  каза Лиляна Филипова, мениджър Ключови клиенти на CredoWeb. - Дигиталната комуникация осигури на лекарите необходимия комфорт и ги предразположи постепенно да се увлекат от кампанията.“

Грамотите на отличените връчи Александра Велева, управител на CredoWeb.

 

Алексанра Велева и Лиляна Филипова по време на събитието ЛЕКАРЯТ, КОЙТО МЕ ВДЪХНОВЯВА
Александра Велева и Лиляна Филипова представят кампанията и наградените

 

За най-вдъхновяващ лекар в неврологията бе избрана проф. Мария Манова от болница „Св. Георги Победоносец“-Пловдив, за заслугите й за учредяване на първото в страната сдружение за подпомагане на страдащите от множествена склероза. По време на събитието тя имаше важна мисия на конгреса по неврология, затова от нейно име грамотата получи д-р Катерина Белберова.

 

Д-р Катерина Белберова получава грамота от името на проф. Мария Манова
Д-р Катерина Белберова получи грамота от името на проф. Мария Манова

 

Доц. Николай Колев от УМБАЛ „д-р Георги Странски“-Плевен, спечели приза за най-вдъхновяващ уролог заради въвеждането за първи път в България на приложение на роботизираната система Да Винчи в урологията.

„Доверието и вдъхновението са неща, които липсват в нашето общество, а са особено ценни“, каза той и призова гилдията да бъде единна.  - Когато сме единни, сме по-успешни.“

Доц. Николай Колев получава грамота за най-вдъхновяващ уролог
Доц. Николай Колев получи грамота за най-вдъхновяващ уролог

 

Д-р Красимир Койнов от МБАЛ Сердика София спечели надпреварата в онкологията. Той бе определен от колегите си като любим лектор на най-престижните научни форуми в онкологията и един от най-отдадените на пациентите си специалисти.

„Борбата със злокачествените заболявания е доста трудна, безмилостна и неблагодарна, но в последните години постигаме значителни резултати“, отбеляза той.

Д-р Койнов също се присъедини към посланието за единство на лекарите, за да се постигне европейско ниво на лечение, което е в интерес на болните.

 

Д-р Красимир Койнов получава грамота за най-вдъхновяващ онколог
Д-р Красимир Койнов получава грамота за най-вдъхновяващ онколог

 

Проф. Иво Петров от Аджибадем СитиКлиник Сърдечно-съдов център спечели сърцата на колегите си като безспорен иноватор в медицината в България, вдъхновяващ учител на младите лекари с категоричен принос за оставането на много от тях в родината.

„Катастрофата на ценности е по-голяма и от демографската, събития като това биха могли да променят нещата“ , заяви проф. Петров и приветства лекарите като него, които са имали възможност за реализиация навън, но са избрали да работят тук, въпреки трудностите.

Проф. Иво Петров получава грамота за най-вдъхновяващ кардиолог
Проф. Иво Петров получава грамота за най-вдъхновяващ кардиолог

 

Д-р Петко Карагьозов от Аджибадем СитиКлиник Болница Токуда стана вдъхновител за постиженията си в инвазивната гастроентерология. Той е единственият сертифициран обучител в Централна, Източна Европа, Близкия Изток и Северна Африка на на системата за визуализация на жлъчно-панкреатичните канали.

 

Д-р Иван Тишев получи наградата от името д-р Петко Карагьозов.
Д-р Иван Тишев получава наградата от името д-р Петко Карагьозов

 

АГ  специалистът доц. Светлозар Стойков от МОБАЛ "Стефан Черкезов"- Велико Търново, спечели мощната подкрепа за своите усилия и заслуги за модернизацията и популяризирането на лечебното заведение. Откакто постъпва на работа там преди 3 г., е поставен рекорд в болницата по брой раждания за последните няколко десетилетия.

Пиарът на болницата във Велико Търново получава грамотата от името на доц. Светлозар Стойков
Пиарът на болницата във В. Търново получава грамотата от името на доц. Светлозар Стойков

 

В момента тече кампания в педиатрията, а следващите месеци кампанията Лекарят, който ме вдъхновява, ще продължи със следните специалности: ревматология, ендокринология, ортопедия и травматология, УНГ, хирургия, пулмология.

 

Вижте какво споделиха избраните за най-вдъхновяващи лекари във видео, което CredoWeb засне специално по повод събитието>>>

Коментари