Публикация

Екипът на CredoWeb България отново е в топ три на Postbank Business Run

Екипът на CredoWeb България отново е в топ три на Postbank Business Run

Благотворителната надпревара се проведе на 2 юни 2019 г.

Отборът на CredoWeb Services се класира трети сред 306 отбора от 119 компании. Никола Овчарски, Калоян Богословов, Тодор Георгиев, Кирил Панчев - това са имената на нашите момчета, които се включиха в надпреварата Business Run' 2019.  Седмото и най-мащабно издание на междуфирменото състезание се организира за пореден път от спортен клуб „Бегач“ с подкрепата на Пощенска банка.

Спортен дух и високо майсторство демонстрираха спортистите от CWS и доказаха, че който е добър в работата, е добър навсякъде. 

 

При награждаването на почетната стълбичка се качи и най-младото попълнение в семейството на CredoWeb - малкият бегач Тео, радостта на нашия front-end developer Тодор Георгиев.

Отборът на CredoWeb Services  с малкия Тео
Отборът на CredoWeb Services с малкия Тео

 

Тази година благотворителната проява Postbank Business Run 2019

събра общо 11 000 лв., които ще бъдат дарени за две каузи.

Средствата ще се разпределят за 12 стипендии „Продължи“ . Стипендиите са учредени от Националната асоциация по приемна грижа и фондация BCause в подкрепа на ученици в приемни семейства. Целта е ти да могат да продължат успешното си представяне в училище и по проект на фондация „Воден път“ за осигуряване на водна рехабилитация на деца с увреждания.


Инициативата събра близо 1300 участници, като към бегачите се присъединиха и 45 деца на възраст от 4 до 16 г., които се надпреварваха в Kids Run, която се извършва от сертифицирани треньори по програмата на IAAF –Kid’s Athletics.

Тодор Георгиев
Тодор Георгиев - front-end developer в CredoWeb Services

 

 

Източник на снимките: Begach

Коментари

Малкият бегач е прекрасен :)