Публикация

Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми в „Токуда“

Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми в „Токуда“

Двойките, при които закъснява най-голямата радост в живота, могат да се запознаят и да проведат консултация-беседа с един от доказаните специалисти по репродуктивна медицина в страната - д-р Мефтуне Шефкетова, на 10 юни, след записване на тел. 02/403 4245, 02/403 4000 или *5544.

 

При наличие на медицинска документация от извършени изследвания до този момент, е желателно пациентите да я носят със себе си.

Прегледите се организират на 10 юни в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

поради невъзможност за участие на д-р Шефкетова в тазгодишното издание на Деня на репродуктивното здраве - кампания, организирана за 16-а поредна година от Сдружение „Зачатие“, която ще се проведе на 8 юни в Пловдив.

Над 250 хил. двойки у нас и около 1 на всеки 5 двойки по света, които искат да имат деца, изпитват затруднения в зачеването

В 1/3 от случаите проблемът във фертилността е при жената, в 1/3 – при мъжа и в 1/3 от случаите и в двамата има причина за липсата на дете. На фона на влошаващите се демографски показатели в България, а и в Европа, проблемът е изключително важен и обществено значим.

 

Центърът за aсистирана репродукция в Болница Токуда съществува от 2018 г. и прилага най-съвременни подходи и технологии в репродуктивната медицина, включително иновативни процедури като плазматерапия на маточната лигавица и подбор на сперматозоиди с микрочип.

 

Водещ лекар и началник на центъра е д-р Шефкетова, специалист с многогодишен опит и доказани успехи в асистираните методи. За по-малко от година екипът вече е помогнал на повече от 150 двойки да сбъднат своята мечта за рожба, а вече са налице и първите инвитро бебета на центъра.

Коментари