Публикация

Лятото идва с големи намаления в аптеки „Фаркол“

Лятото идва с големи намаления в аптеки „Фаркол“

Топ продукти с атрактивни намаления пуска през юни аптечна верига „Фаркол“. Прецизната селекция е съобразена с честотата на сезонните заболявания, а отстъпките достигат до -35% .

Този месец в петте аптеки в Бургас, както и в аптеките в Малко Търново и Българово, част от верига „Фаркол“ може да намерите изгодно продукти срещу алергия, гъбични инфекции, стомашни неразположения и много други.

Три на топ цени през юни са капсули „Допелхерц актив спокоен сън“ за ежедневие без стрес, флаконите „Допелхерц систем колаген“ за здрави и подвижни стави и „Допелхерц Витамин Б комплекс“ с всички важни витамини от групата, с удължено освобождаване.

За облекчаване на симптоми, свързани с алергия може да се доверите на таблетки „Зодак“ или „Ролетра“, които този месец са с отстъпка. Добре е да разполагате с продукти срещу зачестяващите през лятото стомашно-чревни заболявания, съветват фармацевтите. Пробиотици като „Лактофлор ентерик екол“ - сашета и капсули, „Ре комфорт“ под формата на таблетки за дъвчене, капсули „Пролактон форте“ балансират чревната микрофлора, а сега всички те са с атрактивни намаления в аптеки „Фаркол“.

На добра цена там може да намерите също уникалният спрей срещу кърлежи, който се продава със специално изделие за безопасното им отстраняване. „Стоп Тик сет“ замразява и стопира физиологичните функции на опасните паразити, които продължават да са заплаха при разходки навън. Три вида апарати за измерване на кръвно налягане с отстъпка предлагат също аптеки „Фаркол“ през юни. Сега е моментът да се снабдите изгодно и с пластири срещу наранявания. Различни видове от серията на „Дермапласт“ са намалени до края на месеца.

На фокус са тестове за бременност „Билийв про“, а поводът е Световният ден на репродуктивното здраве, който отбелязваме на 25 юни. Всички продукти с намаления може да видите на www.farkol.bg, във фейсбук страницата на аптеки „Фаркол“ и на място в обектите.

Аптека „Здраве“ - Бургас, ул. "Св. св. Кирил и Методий" №3

Аптека „Трапезица“ - Бургас, ж.к. Братя Миладинови , ул. "Шар планина" №23

Аптека „ДКЦ 1“ -Бургас, бул. "Стефан Стамболов" №73 /в УМБАЛ-Бургас/

Аптека “Фаркол Демокрация“ - Бургас, бул. "Демокрация", бл. 117, вх. 11

Аптека „Славейков“ - Бургас, ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А

Аптека „Фаркол - М. Търново“ - М. Търново, ул. „България“ 28

Аптека „Фаркол – Българово“ - Българово, ул. „Първи май“ 10

 

Коментари

Мисля, че препарата е неефективен. Мнение след няколко месечно използване.