Публикация

Лекар с 50-годишна практика е новият онлайн отличник в CredoWeb

Лекар с 50-годишна практика е новият онлайн отличник в CredoWeb

Д-р Людмила Костова от Враца е живото доказателство, че когато човек има желание да се развива, нищо не може да го спре

Тя е опитен и много амбициозен лекар със специалност педиатрия и над 50 години практика. Завършва медицина в София през далечната 1967 г. и работи 33 години като участъков педиатър. През 1997 г. се пенсионира и остава за известно време извън системата. По-късно обаче й се отваря възможност да поеме смесена джипи практика и тя приема. Работата с възрастни пациенти се оказва изключително предизвикателство за детския лекар и от тогава в професионалния й живот не е минал нито ден, без да търси новото и да се развива.

За щастие открива помощта на технологиите, които въпреки достолепната си възраст, владее отлично

Медицината е необятна и човек трябва постоянно да учи, затова всеки ден в свободното си време отварям компютъра, влизам в професионалната платформа за лекари CredoWeb и чета. Интересувам се от всичко, което се случва в сектор задрвопазване, от новостите в НЗОК, БЛС и МЗ. Участвам в дискусии, коментирам различни казуси с колеги, но най-голямо внимание отделям на онлайн обучението. Това е една чудесна форма, която ми дава възможност да се обучавам, без да се налага да пътувам и да си губя времето. Така поддържам тонус и съм винаги на нивото на младите, казва с усмивка опитният лекар.

Д-р Костова следи и попива всяка медицинска новина в платформата. Преминала  е всички онлайн обучения на БЛС, както и голяма част от останалите фирмени и болнични обучителни курсове в CredoWeb. Общият брой сертификати, които е получила онлайн, е цели 83.

Заради своята дигитална активност в обучителния модул тя ще получи специалната значка на отличниците и по-добро позициониране в платформата

Освен отличник в онлайн обучението тя е и един от първите лекари, удостоен с приза Лидер на мнение в CredoWeb, заради активното си участие в медицински и обществени дискусии. 

Всичко това ме удовлетворява и ми дава желание да продължа да ходя на работа и да казвам на моите пациенти, че не съм загубена, че в мен има сила, че още мога и още знам, споделя д-р Костова.

Тя е петият дигитално обучаващ се лекар, на когото CredoWeb присъжда значката на отличниците. Преди нея същото отличие получиха акушер-гинекологът д-р Николай Тошев, специалистът по образна диагностика д-р Иво Ватев, семейният лекар д-р Мима Стойчева и специализантът по ревматология д-р Боряна Чафадарова.  

 

CredoWeb е официалният партньор на БЛС в реализирането на електронното Продължаващо медицинско обучение за лекари от 2015 година. В платформата безплатни онлайн обучения за лекари провеждат и други организации, лечебни заведения и компании.

През 2019 г. CredoWeb ще връчва отличия за дигитално обучаващи се лекари на всеки два месеца


Вижте най-новия обучителен курс в CredoWeb - ДИГИТАЛЕН КОЛЕЖ ПО ДИАБЕТ>>>

онлайн обучения за лекари в CredoWeb

Коментари