Публикация

Пьотр Нестеров и Денислава Глушкова са победителите в тенис турнира „Амбинор къп енерджи“ за юноши и девойки (ВИДЕО)

Пьотр Нестеров и Денислава Глушкова са победителите в тенис турнира „Амбинор къп енерджи“ за юноши и девойки (ВИДЕО)

Пьотр Нестеров от ТК "Черно море Елит", Варна и Денислава Глушкова от ТК "Дема", София спечелиха титлите на Държавното лично първенство по тенис на открито за юноши и девойки „Амбинор къп енерджи“ до 16 годишна възраст.  Финалните битки от надпреварата, се проведоха в събота 8 юни 2019 г. на кортовете на тенис клуб "Левски" в Борисовата градина. 

В изключително динамичен и драматичен двубой

Нестеров победи Иван Пенев от ТК "Локо 98", Пловдив с 2:0 сета (7:6 и 6:2). За варненския състезател с личен треньор Кристиян Илиев това бе трета титла от надпреварата. По-рано той триумфира на двойки в тандем с Николай Неделчев (ТК "Разград"), както и на смесените двойки в партньорство с Мирела Шкумбова от ТК "Дема", гр. София.

 

Във финала при девойките Денислава Глушкова от софийския тенис клуб "Дема" се наложи с 6:3, 6:2 над Стела Пеева от ТК "Авеню", Бургас.  

Нестеров и Глушкова бяха наградени от спонсора на турнира и управител на фирма „Екофарм“ д-р Петър Велев. Освен бляскавите купи, те получиха златни медали и подаръци, сред които нашумялата сред спортистите добавка Амбинор енерджи, в която има аргинин аспартат в комбинация с магнезий, витамин B6 и Биотин. 

 

 

автор: Милен Кирилов

 

 

 

Коментари