Публикация

Регенеративна медицина в България - конгрес на световно ниво от Global Regenerative Academy

Регенеративна медицина в България - конгрес на световно ниво от Global Regenerative Academy

Включва Regenerative Orthopedics, Pain management, Sports Medicine, Dermatology and Hair Restoration, Plastic Surgery, Regenerative and Aesthetic Gynecology, Regenerative Urology, Basic Science in Regenerative Medicine.

  • 3 дни
  • практически курсове 
  • представители от над 30 страни
  • 8 медицински специалности
  • напълно свободно събитие специализирано за лекари - без спонсори, независимо, без рекламни презентации, позициониране на продукти.
  • Единствено доказана наука зад регенеративната медицина и приложението и в клиничната практика чрез валидирани подходи. 

 

Ние вярваме в доказателствената медицина и че тя трябва да се практикува на базата на знания за терапевтичните методи, а не на базата на индустриално-спонсорирани проучвания.

 

Цените за участие на лекари, специализанти, докторанти и други от България са с 30% намаление от редовната цена обявена на сайта на Global Regenerative Congress. Желаещи да се регистрират трябва да изпратят имейл с две имена, практикувана специалност и институция/клиника, какъв достъп до програмата желаят - пълен или частичен, участие в гала вечерята, практически уоркшопове на адрес: secretary@grc2019.org. Ще им бъде изпратен специален код за намаление, с който ще могат да се регистрират през сайта. 

 

Прикачени файлове

pdf

Коментари