Публикация

АГ-специализант е новият отличник сред лекарите в CredoWeb

АГ-специализант е новият отличник сред лекарите в CredoWeb

Д-р Саня Любенов е част от екипа на високотехнологичната плевенска болница УМБАЛ „Св. Марина“, а от близо месец и майка на момченце

 

Потомствен лекар и човек, осъществил детската си мечта – това е новият отличник в онлайн обученията на CredoWeb д-р Саня Любенов. Родена е в Димитровград, Сърбия, но избира да живее, учи и работи в Плевен, България. Продължава семейната традиция като трето поколение лекар и решава да специализира Акушерство и гинекология във високотехнологичната плевенска болница УМБАЛ „Св. Марина“.

Д-р Саня Любенов членува в CredoWeb още като студент и през цялото време използва платформата като помощно средство в обучението по медицина

"В CredoWeb откривам постоянно нови научни публикации и обучения, които са полезни не само за студенти и специализанти, но и за вече практикуващи медици. В нея имам възможност да преминавам обучения и да получавам сертификати. Особено интересно и полезно за мен е онлайн училището на д-р Щерев, от което придобих специален интерес към инвитрото“, казва младата лекарка.

Преди по-малко от месец тя става майка на момченце, но грижите около майчинството не я спират да чете и поддържа нивото на своите знания онлайн

"Мобилното приложение на CredoWeb е много удобно и независимо дали съм на работа или у дома с бебето, когато имам свободно време лесно мога да влизам, да чета и да се обучавам. Дори баща ми, който работи като лекар в Сърбия, използва платформата, за да е в крак с новостите", споделя отличничката.

За последните 2 месеца д-р Саня Любенов е изкарала 36 онлайн обучения в CredoWeb и е получила сертификат за всяко едно от тях

За своята дигитална активност тя получава специалната значка ОТЛИЧНИК В ОБУЧЕНИЯ, както и по-добро позициониране в платформата.

д-р Саня Любенов - отличник в обученията на CredoWeb

Д-р Любенов е шестият лекар, на който се присъжда значката на отличниците. Преди нея същото отличие получиха акушер-гинекологът д-р Николай Тошев, специалистът по образна диагностика д-р Иво Ватев, семейният лекар д-р Мима Стойчева, специализантът по ревматология д-р Боряна Чафадарова и педиатърът с 50-годишен опит д-р Людмила Костова.

През 2019 г. CredoWeb ще връчва отличия за дигитално обучаващи се лекари на всеки два месеца

CredoWeb е официалният партньор на БЛС в реализирането на електронното Продължаващо медицинско обучение за лекари от 2015 година. В платформата безплатни онлайн обучения за лекари провеждат и други организации, институции, лечебни заведения и компании.

Вижте най-новия обучителен курс в CredoWeb - ДИГИТАЛЕН КОЛЕЖ ПО ДИАБЕТ>>>

Коментари