Публикация

Чаят от малинови листа помага за по-леко и бързо раждане

Чаят от малинови листа помага за по-леко и бързо раждане

Момичета, тези пакетчета с чисти витошки, малинови листа събрах, грижливо изсуших и подготвих специално за вас!

Чаят от малинови листа с високото си съдържание на Вит. C, E, A, B комплекс и високо усвоимите желязо и калций го прави изключително ценен в подготовката ви за леко и благополучно естествено раждане!
Прави контракциите на матката по-ефективни, раждането напредва лесно и бързо, а в същото време намалява болките!

И ползите не свършват до тук: балансира хормоните и нормализира дейността на репродуктивната система, намалява всички възпалителни гинекологични заболявания, облекчава болезнената и силна менструация и забавя стареенето на клетките, предотвратява спонтанните аборти, помага при гадене и прави бързо следродовото възстановяване. Може с успех да се прилага при треска, като температуропонижаващо средство, при болки в гърлото и афти, подпомага заздравяването на рани и лекува бронхит и кашлица, подобрява състава на кръвта.
???? Как да си го приготвите: 1супена лъжица сухи листа/ или 2-3с.л. пресни/ се заливат с вряла вода. Запарват се 10 минути, прецеждат се, подслажда се с мед и се отпива глътка по глътка с усмивка и удоволствие.
???? Кога да започнете да го пиете: след 34-та гестационна седмица, първо по една чаша дневно, след седмица по 2-3 чаши, а в деня на раждането през целия период на разкритие, по глътка между контракциите! Не забравяйте добре да го подсладите с медец ????, за да ви дава сила и енергия!????
Успех и леко раждане!
Курс “Искам да родя естествено”https://misia-mama.com/bg/курс-искам-да-родя-естествено/

Коментари