Публикация

„Майчин дом“ открива кабинет по кърмене

„Майчин дом“ открива кабинет по кърмене

Специализиран кабинет за консултации по кърмене отваря врати в университетската АГ болница „Майчин дом“. Tам ще бъдат консултирани настоящи и бъдещи майки по всички въпроси, свързани с естественото хранене на новородените в първите месеци от живота.

Часовете за посещение се провеждат с предварително записване

а от услугите на кабинета могат да се възползват пациенти от цялата страна.


В Световната седмица на кърменето - от 1-ви до 7-ми август - консултациите ще бъдат безплатни и ще се провеждат с предварително записване. В останалото време посещенията ще се заплащат според ценоразписа на болницата и ще бъдат на стойност 40 лв.


Инициативата за създаване на специализиран кабинет по кърмене е естествен отговор на нарастващия интерес и нуждата от информация за майките, които все по-често срещат трудности с кърменето и се нуждаят от помощ, споделят специалистите от „Майчин дом“. Чрез консултативния кабинет майките ще получават надеждна подкрепа по всички въпроси за кърменето, включително практически съвети и техники за хранене на новороденото и съхранение на кърмата.

Консултациите ще се провеждат всеки работен ден от 11:00 до 16:00 часа

след предварително записване на телефон: 0878 29 59 30, или 02/ 9172 333 – старша акушерка Галя Заякова.


„Майчин дом“ е най-голямата и най-старата специализирана АГ болница у нас, където се проследяват и обработват най-сложните медицински случаи от цялата страна.

Средно всяко 14-о българско дете се ражда в „Майчин дом“

като болницата продължава да бъде лидер по брой раждания на годишна база.

Коментари