Публикация

Пет дами получиха значката “Лидер на мнение” в CredoWeb

Пет дами получиха значката “Лидер на мнение” в CredoWeb

Те влизат в редиците на най-изявените в платформата лекари и ще носят отличителния знак на профилите си 

 

Нови петима лекари бяха отличени за дигитална активност във витруалните дискусии в CredoWeb. През последните три месеца те са били най-активните участници във виртуалните дискусии, които платформата организира по различни обществено-политически и специализирани медицински теми. 

 

Отличените ЛИДЕРИ НА МНЕНИЕ този път са представители на големите градове - София, Варна, Русе и Хасково. Специалностите на новите лидери също за доста разнообразни - ОПЛ, вътрешни болести, нефрология, АГ и физикална и рехабилитационна медицина. Всички те обаче са представителки на нежния пол, което за пореден път доказва, че жените са по-активни в интернет пространството.

Ето кои са новите ЛИДЕРИ НА МНЕНИЕ в платформата CredoWeb:

Лидер на мнение в CredoWeb

 

 

Всички те получават едноименната значка за ярко присъствие в CredoWeb и Грамота за дигитална активност. Професионалните им профили ще бъдат поставени на челни позиции при търсене в платформата, а съдържанието, създадено от тях, ще бъде безплатно промотирано.

Кой може да бъде ЛИДЕР НА МНЕНИЕ в CredoWeb

Значката ЛИДЕР НА МНЕНИЕ откроява най-активните лекари във виртуалните дискусии в платформата. Всяко включване в дискусия и всяко изказано мнение носят бонус точки в системата. До момента 45 лекари, членуващи в платформата, са отличени като ЛИДЕР НА МНЕНИЕ. Всеки лекар, който проявява активност в CredoWeb, трупа точки, независимо от неговата специалност, титла, ниво на квалификация, работно място или град. Точките не са видими за него, но са видими за системата, която автоматично ще отличава с бадж ЛИДЕР НА МНЕНИЕ най-активните във виртуалните дискусии.

Бъдете активни участници в онлайн дискусиите за лекари! Станете ЛИДЕР НА МНЕНИЕ в CredoWeb>>>

Коментари

Благодаря ви!