Публикация

„Форум бременност и детско здраве“ гостува отново в Пловдив

„Форум бременност и детско здраве“ гостува отново в Пловдив

Най-престижното специализирано събитие в областта на майчиното и детско здраве „Форум бременност и детско здраве“, което тази година отбеляза десетото си юбилейно издание, разширява обхвата си още повече и ще се проведе за пръв път в морската ни столица Варна, а след това и традиционни ще гостува в градът под тепетата - Пловдив. Форумът е безплатен за всички посетители и се организира от водещия здравен портал Puls.bg от пролетта на 2013 г. Целта му е да продължи цялостната мисия на медията, като скъси дистанцията между пациентите и медиците, давайки възможност на младите семейства да се срещнат с водещи български специалисти и да получат достоверна информация директно от тях.


„През пролетта над 1000 души посетиха десетото юбилейно издание на „Форум бременност и детско здраве“ в София, което ни показа, че все повече млади семейства имат нужда да се говори открито по всички теми за бременността, раждането и грижите за детското здраве. Чрез форума даваме трибуна за отговор на техните въпроси и се стараем да изведем заедно най-правилните стратегии за грижа за детето и семейството, съобразени с най-новите тенденции. В същото време стремежът ни е, както чрез форума, така и чрез класацията ни „Специалистите, на които имам доверие“, да покажем, че в системата на нашето здравеопазване работят всеотдайни медици, които са спечелили доверието на своите пациенти неведнъж“, сподели главният редактор на Puls.bg и модератор на събитието Румяна Тасева.


На 6 октоври 2019 г., в зала България на Международен панаир Пловдив по покана на Puls.bg на подиума на „Форум бременност и детско здраве“ ще говорят водещи специалисти от региона.


Теми и акценти в това издание ще бъдат: 

  •  Здрави и активни по време на бременността
  • Прием на медикаменти и бременност
  • Информирани решения по време на бременността
  • Дирижирано/водено от акушер-гинеколога раждане - ползи и рискове
  • Съхранение на стволови клетки – застраховка за бъдеще
  • Какво е кенгуру грижата
  • Как да обзаведем детската стая безопасно и практично
  • Психология на детето и семейството


Специално за всички бъдещи и настоящи родители във Варна ще има изложение, на което ще могат да намерят качествени продукти и услуги, свързани с грижата за детето, за които може да се консултират с експерти на място.
 
В края на събитието ще има томбола с прекрасни награди, а през целия ден ще има много приятни изненади.

 

Повече подробности за програмата на „Форум бременност и детско здраве“ на 6 октомври в Пловдив ще откриете на events.puls.bg/plovdiv/, където може да се регистрирате безплатно за посещение. За всичко ново около форума, следете фейсбук страницата https://www.facebook.com/ForumBremennost/ и Puls.bg на www.puls.bg.

 

Събитието е с подкрепата на Селена Целс, Future Health, Aptamil, Compass Invest.


Институционални партньори на „Форум бременност и детско здраве“ са УМБАЛ "Пловдив" и УМБАЛ „Свети Георги“.

Коментари