Публикация

Укрепете организма си за есента с топ предложения от аптеки „Фаркол“

Укрепете организма си за есента с топ предложения от аптеки „Фаркол“

На прага на есента е добре да укрепим организма си за борба със сезонните инфекции, които зачестяват през този период на годината. Това особено важи за децата, за които тръгването на детска градина или училище е свързано със стрес. Той неминуемо рефлектира на имунната им система, чието отслабване означава повече болести. Затова задължително най-малките, а и всички ние, се нуждаем от есенна профилактика.

Топ предложения на сезонни продукти, подпомагащи защитните ни сили и такива борещи се с инфекциите предлагат през септември в аптечна верига „Фаркол“. Сред супер офертите с отстъпки този месец са детски „Витамин С“ за пиене, мултивитаминен сироп „Канди Б“, съдържащ всички витамини от група Б, аминокиселини и пчелно млечице, сироп „Инфлутус“, който е естествена защита срещу грип и настинки, капсули „Респигард+коластра“ за силна имунна защита на дихателната система и др. В аптеки „Фаркол“ може да откриете на нови, по-ниски цени също сироп „Ен Ти Тус“, „Експекторанс №5“, ефервесцентни таблетки „Суправит С“ от 1000 мг, както и пробиотици „Пролактон форте“, сашета „Алтафлора“ - комбинация от пребиотик, пробиотик и електролити в оптимални дози.

Разнообразни и изгодни са и други предложения от аптечната верига, като таблетки „Допелхерц Актив Магнезий 500“ с Калций и Витамин Д при умора, стрес и мускулни схващания, таблетки и капки „Пикопил“ при запек, апарат за кръвно налягане „Веровал“ и много други. На много добра цена през септемри е също шампоан против въшки „Паранит“.

През първия есенен месец дори може да спечелите награда в аптеки „Фаркол“. При покупка на „Протефикс“ за зъбни протези ще получите скреч карта, която може да ви донесе като подарък фиксиращ крем „Протефикс“ от 24 мл.

На фокус този месец е „Ацесал протект“, който е на специална цена от 2,93 лв. Продуктът за намаляване риска от образуване на тромби е на промо цена по повод Световния ден на сърцето – 29 септември.

За всичко, което ви интересува за вашето здраве може да попитате фармацевтите в аптечната верига. Още за намаленията може да видите на www.farkol.bg, фейсбук страницата на аптеки „Фаркол“, както и на място на следните адреси:

Аптека „Здраве“ - Бургас, ул. "Св. св. Кирил и Методий" №3

Аптека „Трапезица“ - Бургас, ж.к. Братя Миладинови , ул. "Шар планина" №23

Аптека „ДКЦ 1“ -Бургас, бул. "Стефан Стамболов" №73 /в УМБАЛ-Бургас/

Аптека “Фаркол Демокрация“ - Бургас, бул. "Демокрация", бл. 117, вх. 11

Аптека „Славейков“ - Бургас, ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А

Аптека „Фаркол - М. Търново“ - М. Търново, ул. „България“ 28

Аптека „Фаркол – Българово“ - Българово, ул. „Първи май“ 10

 

Коментари