Публикация

Аптеки „Авеню“ и „Лара“ организираха детски празник за началото на учебната година

Аптеки „Авеню“ и „Лара“ организираха детски празник за началото на учебната година

Малчугани огласиха с веселата си глъчка Гребната база на парти, организирано от верига аптеки „Авеню“ и вносителя на мокри кърпички и памперси „Лара“ снощи. Така всички заедно отпразнуваха началото на учебната година и празника Вяра, Надежда и Любов. Участниците в купона нахлупиха на главите си шапки „Авеню“ и се втурнаха във веселбата.

Аниматор забавляваше децата, които с огромен хъс се включваха в различни състезателни игри и томболи, а победителите получаваха подаръчни ваучери, душ гелове, шампоани, детски пасти за зъби, стикери за устни и още куп луксозни козметични продукти на утвърдени световни марки. Нашето желание е да възпитаме у децата навика да поддържат личната си хигиена, защото тя е ключът към здравето, заявиха организаторите. Те не бяха забравили и родителите, които зарадваха с карти за отстъпка при покупки във верига аптеки „Авеню“.

Направихме празника за своите най-малки и по-големи пациенти, защото слоганът на нашата верига е „Здраве и Красота. С грижа за вас“, заяви собственичката Виолина Йорданова. Верига аптеки „Авеню“ е на пловдивския пазар вече 10 години и е превърнала подкрепата за своите пациенти в мисия. Видяхме, че с този празник зарадвахме децата и техните родители, смятам, че ще сме им полезни и за в бъдеще, заявиха организаторите.

Коментари