Публикация

След 30 години отново мач в с. Домлян

След 30 години отново мач в с. Домлян

Отново в нашият дом стадиона в с. Домлян, Карловско след 30 години.

 

В съботният ден на 21.09.2019 година от 16:00 часа започна събирането на момчетата на Фк " Домлян " за първият им домакински мач след 30 години, започна и събирането на публиката на стадиона в едноименното село.

В 17:00 часа започна срещата между отборите на Фк " Домлян " и гостите от Фк

" Спортист " с. Голям Чардак , за съжаление ние загубихме този мач с 0:3 , гостите стояха по-добре на стадиона в Домлян, но без да си кривим душата са по-класен състав както физически, така и технически.


Те играят заедно вече няколко години, докато ние сме нов отбор с млади момчета, които се събрахме преди няколко месеца, това не може да е оправдание, за представянето на отбора ни, но надявам се в бъдеще да има и повече радост за нашите фенове.

На стадиона в селото присъстваха над 200-250 души, които развяваха трибагреника , свириха, пееха и се надяваха да вземем мача, да разочаровахме може би феновете, но пък имаме подкрепа на по-голямата част от тях, защото знаят колко трудности имаме и как трудно се изгражда един отбор.

Нужно е време за сработване на момчетата, нужно е време за да дойдат резултатите.

 

След този мач Фк " Домлян " заема 11 - място в класирането на Б - областна футболна група Пловдив - Север, със една точка - събрана от 1 равен и две загуби.

 

Следващ мач на отбора е на 29.09.2019 година от 17:00 часа в с. Черноземен, където ще се изправим срещу Фк " Черноземен " водач във временното класиране на групата.

 

 

ПС: Имам една малка молба :

 

Ако може някой да помогне за издръжката на отбора са нужни около 2000 лева за довършване на сезона, предвид факта, че настоящият спонсор се отказва да ни издържа. Парите ще бъдат използвани за заплащане на разходите по домакинските срещи в размер на 250 лева. 

 

Благодаря на всички които, желаят да помогнат на отбора.

Тел : 088 929 679 6, д-р Иво Ватев

 

Коментари