Публикация

Първи ВИТА БАРИАТРИЧЕН СИМПОЗИУМ ще събере елита на професионалистите в бариатричната и метаболитна хирургия

Първи ВИТА БАРИАТРИЧЕН СИМПОЗИУМ ще събере елита на професионалистите в бариатричната и метаболитна хирургия

На 25 и 26 октомври 2019 година МБАЛ „Вита“, съвместно с  Болница Krankenhaus Sachsenhausen – Германия, организира Първия ВИТА БАРИАТРИЧЕН СИМПОЗИУМ.

Почетен гост и лектор ще бъде проф. д-р Пламен Стайков – едно от големите имена в европейската метаболитна и бариатрична хирургия. Той е Медицински директор на Болница Заксенхаузен и Изпълнителен директор на Медицинската мрежа Франкфурт Рейн-Майн, директор на Учебния център IBC Oxford за Германия, както и Хоноруван професор в Националния медицински университет в Харков, Украйна.

 

 

Проф. д-р Пламен Стайков ще води лекции и демонстративни операции в рамките на Първия ВИТА БАРИАТРИЧЕН СИМПОЗИУМ,  където за два дни ще се съберат всички специалисти по темата.

 

С лекции ще участват  изтъкнати хабилитирани ендокринолози от България, както и водещи имена в българската метаболитна хирургия, диетология и психология.

Ще бъдат демонстрирани на живо най-новите достижения на метаболитната и бариатрична хирургия в света

 

За справки и записвания – тел. 0882/058 407 /Лозанова/, на имейл info@vita.bg, както в Регистрационната форма на симпозиума.

 

Всички лекари и специалисти, които желаят да участват в събитието, е нужно да се регистрират на посочените телефони и да заплатят до 21 октомври сумата от 300 лева по сметката на МБАЛ ВИТА ЕООД:


IBAN: BG65TTBB94001527098055
Експресбанк

 

Очакваме Ви!

Коментари