Публикация

Надя Гойлашка: Вие ме спасихте, благодаря ви за човешкото отношение и високия професионализъм!

Надя Гойлашка:  Вие ме спасихте, благодаря ви за човешкото отношение и високия професионализъм!

Благодарствено писмо от Надя Гойлашка

 

                                          До

Министерство на здравеопазването

                                                                                                                                                                                             До

Болница „Света София“ 

д-р Мазнейков

До БТВ

До НТВ

 

Уважаеми Господа,

 

казвам се Надя Гойлашка от София. Причината да пиша това дълго писмо до Вас е, че за една година преживях 12 операции и искам да разкажа за ужаса на болката, непрофесионализма на две от болниците, в които имах нещастието да се лекувам и за високия професионализъм на други две болници.

Когато ме осакатиха в двете болници, наш приятел Доцент Андреев от Горна баня ме насочи към Сити Клиник на „Околовръстен път” №127, където ми спасиха живота.

Ампутираха ми крака, защото иначе до няколко дни щях да съм мъртва

Въпреки ужаса, че вече нямам крак, болката, този екип от професионалисти:

Д-р Стефанов, Д-р Галачев, Д-р Масларов, Д-р Чакъров, Д-р Найденова, Д-р Кирилов, Д-р Каращранова, Ст.м.с Даниела Спасова, санитари, се грижеха за мен все едно беше майка ми.

 

Да не говорим за служителите от Регистратура. Това са интелигентни, умни, отзивчиви, истински хора, които си разбират от работата.

През 2019-юни месец се установи, че трябва да се направи по-висока ампутация, просто се появиха проблеми със съдовете на крака, който е толкова увреден от четирите операции в Трета градска болница. По спешност Д-р Стефанов ме изпрати след провеждане на подробни изследвания в болница „Света София”- д-р Мазнейков при Доцент Иванов.

 

Всичко „Слава на Бога” мина успешно. И пак благодарение на професионализма на лекари, сестри, анестезиолози, лаборанти, администрация и санитари премина всичко. Работих в Италия седем години и съм наясно със здравната система, когато си здравно осигурен – условия и грижа. Не очаквах тук да е същото, но сега мога да кажа, че съм впечатлена от „Света София”. Забравих, че съм без крак. Чистота, чистота, интелигенти хора, страхотно отношение, професионализъм.

Това са: Доцент Владислав Иванов, анестезиолог Д-р Иванова, операционна сестра Диана, Гл.м.с Стойка и всички други сестри и санитари.

 

Нищо не преувеличавам, тъй като човек претърпял толкова операции за една година и минал през „9-те кръга на Ада” не може да не прави сравнение между болниците, чиито услуги е ползвал.

Единствено ми желание е :

Към Г-н Министъра на Здравеопазването – помагайте и стимулирайте такива болници и персонал!

Към медиите – показвайте такива лекари, сестри, администрация, лаборанти, санитари, а не разни „псевдо-професионалисти”, показвайте истинските! Тях ще ги намерите в тези две болници.

Уважаеми Господа, аз не съм Министър, политик, артист или депутат! Аз съм един от редовите Граждани на Република България с 30 годишен стаж. Въпреки това, милосърдието на тези хора беше в сърцата им.

Отдавам своята Благодарност чрез Вас!

Надя Емилова Гойлашка,

Без крак но щастлива, че ме спасиха и, че се запознах с Изключителни професионалисти и Достойни хора!

Бъдете здрави!

Коментари