Публикация

Безплатни прегледи за разширени вени

Безплатни прегледи за разширени вени ще се проведат в Пловдив от 24 до 28 август. Консултациите ще се извършат в клиника „Медлайн”, като ще се приемат пациенти от цялата страна.


Необходимо е обаче предварително записване на тел. 032/ 65 66 00.

Прегледите за профилактика на венозните заболявания ще се извършват от д-р Петър Илиев, швейцарски лекар от български произход, един от най-добрите европейски специалисти в тази област. Специалистът ще дава съвети кое е най-подходящото лечение за всеки един пациент.

Д-р Петър Илиев, който през 1970 г. емигрира в Швейцария, има частна болница за лечение на съдови заболявания в Базел. Преди това е бил главен лекар на първата швейцарска клиника по венозни заболявания в Кройцлинген.

Д-р Илиев е член на швейцарския и германския съюз на лекарите специалисти по съдови заболявания. Заедно със свои колеги той усъвършенства метода на д-р Мюлер за микрохирургично опериране на вените.
При този метод може да се отстранят всички разширени вени, независимо от големината им, в рамките на една операция с времетраене по-малко от час.
Пациентът веднага се връща към всекидневните си задължения, включително и спорт, без да се налага болничен престой.

Коментари