Публикация

Инфлуцид - механизмът, който винаги действа при ОРВИ и грип!

Инфлуцид - механизмът, който винаги действа при ОРВИ и грип!

Развитието на съвременното общество, екологичният дисбаланс, всеобщият стрес и преекспонирането на антибиотичното лечение изправят лекарите днес пред една нова отговорност - да бъдат особено внимателни при избора на подходяща терапия при ОРВИ и грип. 

 

Тя изисква приложението на препарати, които да асистират на защитните процеси по време на всички патогенетични звена на болестта, и адекватно да регулират температурните стойности, с които се манифестират ОРВИ, в полза на един гладък оздравителен процес без последващи усложнения и рецидиви.

 

Такъв препарат е Инфлуцид, който през последните 15 години се доказа като ефективен при ОРВИ, протичащи с повишена температура. Клинични изследвания сочат, че:

 

  • Инфлуцид адекватно асистира на организма чрез неговите 6 активни съставки, които увеличават силата и запазват баланса на последователните защитни механизми при грип, така че самото боледуване да бъде кратко и щадящо.
  • Зарежда клетките с енергия, за да може чрез адекватна температурна реакция организмът да се пребори с инфекцията. Не сваля температурата рязко, а създава условия тялото да се справи с грипния вирус при умерен и поносим фебрилитет. Предпазва от вторични бактериални усложнения.
  • Проучванията за Инфлуцид върху клетъчни култури показват неговото силно противовирусно действие при щамове тип А/H1N1, H3N2/ и B/Malaysia/, аденовируси, РС вируси, вируса на варицела и дори вирусите на херпес.
  • Доказано е, че Инфлуцид увеличава клетъчната устойчивост, предпазва от вирусната цитотоксичност и намалява вирусната репликация.
  • Изключително важни са и резултатите от експериментални изследвания, показващи интерферон индуциращата активност на Инфлуцид. Става ясно, че лекарството повишава производството на интерферон, като титрите на новопроизведения интерферон съответстват строго на изискванията за терапевтичен титър и могат да се сравнят с действието на известни индуктори на интерферон като Амиксин и Циклоферон.
  • Клиничните изследвания за Инфлуцид документират както бързо повлияване на симптомите при грип, така и съхранен баланс на хормони, медиатори и биохимични параметри в организма.   

Можете да се запознаете по-подробно с клиничните изследвания на Инфлуцид в прикачените файлове. 

 

Практически препоръки за действие в период на ОРВИ и грип:

 

  • Защита на всички социално активни деца и възрастни чрез прием на 1-2 таблетки Инфлуцид 3 пъти дневно.
  • При  първи  симптоми  на  отпадналост, температура,  хрема,  главоболие, болки в мускули и стави — увеличаване на приема на Инфлуцид по 1 табл. на всеки час до 12 пъти дневно за възрастни и по 1 табл. на всеки 2 часа до 8 пъти дневно при деца под 12 години в рамките на два дни до облекчаване на острите симптоми.
  • През следващите 10 дни приемът на Инфлуцид се редуцира до 3-4 пъти дневно по 1-2 таблетки.
  • До преминаването на епидемичната обстановка защитата от 1-2 таблетки Инфлуцид 3 пъти дневно предпазва от рецидиви или нови инфекции.

Прикачени файлове

Influcid vs. simptomatichni sredstva pri ORVI.pdf
Influcid_prez godinite.pdf
Influcid-mechanizam na deistvie.pdf

Коментари

Здравейте ,  имам много добри впечатления от препарата.Колко дълго може да се дава за профилактика на деца в предучилищна възраст?Тъй като сезонът на ОРВИ е доста дълъг напоследък трябва ли да се почива?Благодаря!

Инфлуцид
6 ное 2019 14:52

Здравейте, г-жо Иванова. Добре е да има минимум 1 месец профилактичен прием на Инфлуцид, за да бъде създадена добра антивирусна протекция за следващите 3 месеца. При често боледуващи деца не е проблем препаратът да се приема и по-дълго време, докато е налице повишена заболеваемост – например 3-4 месеца. Инфлуцид е напълно безопасен и не крие риск от предозиране или привикване на организма.

 Благодаря , миналата година го давах на дъщеря  ми , на 5г.  през целия есенно-зимен сезон с малки прекъсвания от по около седмица.Ежедневно 3 пъти по 1 табл. + една доза осцилококцинум седмично.Много бях доволна , но въпреки ,че се интересувам от хомеопатия исках да разбера дали продължителния прием е допустим от специалист.Отново Ви благодаря!

Здравейте, аз също съм с отлични впечатления от инфлудид.

Здравейте,колеги!Препаратът Инфлуцид е с отлични качества,лесно приложение и се приема много добре от деца и възрастни,Апелирам за неговата употреба при настъпващите есенни ОРВИ и Грип С поздрав: Доктор  Людмила Костова-Враца-17.10.2019г.