Публикация

Гимнастика Мама и Бебе

Гимнастика Мама и Бебе

За всички мами, които искат да тренират заедно с бебчетата си от 2-рия до 10-ия месец след раждането!
Това полезно занимание ще е много различно. Ще правим весели фигури, които да използвате в игрите с бебето и след като проходи, ще правим гимнастика, ще пеем великолепни детски песнички, ще слушаме развиваща музика, мелодии и отбрани оперни парчета. Особено ще работим върху прибирането и заякчаването на коремната мускултура на мама. Ще добавяме и леки разтяжки, масажче и много целувки за бебо. И…още забавни и полезни дейности

Къде: Йога Вайб Юг https://bit.ly/2CML6dk  адрес: София, ж.к. Гоце Делчев 51 Е (влиза се от бул. България, завива се вдясно за към паркинга на Била и първата пряка веднага вляво.Последната сграда от дясната страна е студиото). Важат и картите на Мултиспорт.

Кога: Всеки понеделник

Продължителност: от 9.30 до 10.25часа

Изисквания: Донесете усмивките си и любимо, бебешкото одеалце,пеленка или мини постелка, на която да поставяте бебенцата си! Ще ви помля, да не идвате с детски колички. За спокойствието на бебето и качеството на работа е добре да сте нахранени, сменени и да идвате поне 5 минути по-рано от началото на часа. Може да носите и любима играчка.

Курсът се води от мен, акушерка Анелия Стойчева.

Очаквам всички ентусиасти в залата!

За повече информация, вижте тук: https://misia-mama.com/bg/

Коментари