Публикация

Медицинска лаборатория „ЛИНА” ще участва в изложението „Вселена Здраве” в град Варна

Медицинска лаборатория „ЛИНА” ще участва в изложението „Вселена Здраве” в град Варна

Медицинска лаборатория „ЛИНА” ще вземе участие в изложението „Вселена  Здраве”, което ще се проведе тази събота и неделя (12-ти и 13-ти октомври) в Делта Планет Мол, град Варна.

На щанд №6 посетителите  ще могат да получат информация  за месечните профилактични кампании на лабораторията,  да зададат въпроси за изследвания, които им предстоят, както и да се консултират безплатно  с лекари от специалностите „Клинична лаборатория”  и „Микробиология”.  

Консултациите ще се извършват по график:

·         12.10.2019 (събота) - 11:00 - 14:00 - д-р Теменуга Янева, специалист „Микробиология”

·         12.10.2019 (събота) - 14:00 - 17:00 - д-р Надя Ковачева, специализант  "Клинична лаборатория"

·         13.10.2019 (неделя) - 11:00 - 14:00 - доц. д-р Калинка  Божкова, дм, специалист "Микробиология"

·         13.10.2019 (неделя ) - 11:00 - 17:00 - д-р Надя Ковачева, специализант  "Клинична лаборатория"

От  тях  могат да се възползват хора от всички възрасти – родители с деца, пациенти с хронични заболявания, бременни жени или жени, планиращи бременност, както и активно  спортуващи и такива, спазващи хранителен режим. За всички, които са се консултирали с лекар от „ЛИНА”, ще има специални подаръци.

Повече за "ЛИНА"

„ЛИНА” е една от най-големите медицински лаборатории в  страната. За 20 години от своето основаване  тя се е превърнала в символ на качество и професионализъм.  В лаборатория „ЛИНА” работи опитен екип от специалисти, чието мото е: „Ние измерваме Вашето здраве”. Социалната  мисия на лабораторията  е да насърчи скрининга на най-разпространените заболявания. Затова вече пет години провежда месечни профилактични кампании.  Повече за профилактичните кампании, както и за всичко, свързано с изследванията, от които се нуждаете, можете да научите на щанд N6, на който ще Ви очаква екипът на „ЛИНА”.

Повече за „Вселена Здраве”

 „Вселена Здраве” е изложение, което представя продукти, услуги, технологии и практики от всички сфери, свързани с човешкото здраве. Събитието цели да придаде стойност към информирания избор на всяка личност в стремежа да опази, поддържа и възстановява своето здраве, като по този начин се радва на пълноценен и щастлив живот.

Коментари