Публикация

Практически лечебно-диагностичен СКЕНАР семинар

Практически лечебно-диагностичен СКЕНАР семинар


Уважаеми приятели,


“СКЕНАР Център – България” и „СКЕНАР Асоциация – България“ организират на 25, 26 и 27 Октомври 2019 г., провеждането на тридневен „Практически лечебно-диагностичен СКЕНАР семинар“. Семинарът е подходящ за всички преминали някакво ниво на професионално СКЕНАР обучение. Практическият лечебно-диагностичен семинар ще включва практическо обучение с лечение на реални пациенти. Лектор и водещ на семинара ще бъде д-р Йосиф Владленович Семикатов – Русия.
В рамките на обучението ще бъдат проведени дискусии и ще можете да получите консултации за конкретни "трудни" случаи от Вашата практика.
На всички участници в семинара ще бъдат издадени Сертификати за участие.
Цената на семинара ще е 150 - 200 евро. Обученията ще се проведат в гр. Пловдив, в учебната зала на “СКЕНАР Център – България”, бул. „Васил Априлов“ № 9.
Участниците ще бъдат записвани по реда на тяхното заявяване до запълване на капацитета, който е 14 души! Краен срок за записване 15 октомври!
По време на престоя си в България д-р Семикатов ще има възможност за консултации при лечение на конкретни случаи, както и за съставяне на индивидуални терапевтични програми за ваши пациенти. Ще има възможност и за провеждане на индивидуално практическо обучение на СКЕНАР терапевти по време на лечебния процес.
Ще Ви бъдем благодарни, ако информирате и други Ваши колеги за предстоящите събития.
Дългогодишната ни практика показва, че обучението при д-р Семикатов е изключително полезно и необходимо за развитието Ви като СКЕНАР терапевти. Всички негови форми на обучение преминават при огромен интерес и с голям успех и са гаранция за успешна бъдеща практика!
На всички желаещи ще съдействаме за организирането на нощувки.
За допълнителни въпроси, може да се обаждате и на тел: 032/641001 или 089 9886540.

Д-р Елка Тодорова – председател на сдружение „СКЕНАР Асоциация – България”
Д-р Румяна Кузмова – преподавател в „СКЕНАР Център – България”
Огнян Ландов – управител на „СКЕНАР Център – България”

 

https://www.bgscenar.org/prakticheski-lechebno-diagnostichen-skenar-seminar,336.html?sLang=bg

Коментари