Публикация

Нови изгодни предложения от аптеки „Фаркол“ през ноември

Нови изгодни предложения от аптеки „Фаркол“ през ноември

Нова серия сезонни лекарствени продукти с отстъпка пускат през ноември в аптеки „Фаркол“. Водещи принципи при подбора им са честота на сезонните заболявания и по-голяма достъпност на пациентите до съответните медикаменти, поясняват от бургаската аптечна верига.

В рубриката „Три на топ цени“ са позиционирани три лекарствени средства, насочени към облекчаване симптоми на простуда и грип, както и за силна имунна защита. Продуктите са сашета „Тайлол хот“ за възрастни, „Тайлол хот педиатрик“ за деца и „Респигард+коластра“. Отстъпките в цените им достигат до -24%.

При болки в гърлото, мускулни болки, фибрилитет може да разчитате и на сашета „Флудрекс“, които сега също са намалени в аптеки „Фаркол“. Пастилите „Анзибел“ със същата насоченост са с отстъпка -26% от регулярната цена. В тази група попадат и сашета „Колдрекс Макс грип“ и таблетки „Колдрекс“. При респираторни заболявания на горните дихателни пътища с кашлица имате избор между няколко сиропа с намаления през ноември. Сред тях са „Амбрекс“, „Експекторанс №5“, „Бронхотон нео“, „Хеделикс, като последните два са комбинация от растителни екстракти. За подсилване на имунитета, с отстъпка може да вземете „Витамин Ц“ за пиене, „Витамини от А до Я“ в депо таблетка и др.

Този месец аптеки „Фаркол“ предлагат на супер цена електронен апарат за кръвно налягане с гласова функция и индикатор за сърдечна аритмия и памет, с 5 години гаранция. До края на ноември иновативният модел „Деспик GT 702С“ е с отстъпка от 25 лв.

„На фокус“ е „Вагизан овлажняващ крем“, който до 30 ноември е на специална цена. В месечните промоции на аптеки „Фаркол“ ще откриете още продукти, а кои са те вижте на www.farkol.bg, на фирмената фейсбук страница или посетете аптека от веригата:

Аптека „Здраве“ - Бургас, ул. "Св. св. Кирил и Методий" №3

Аптека „Трапезица“ - Бургас, ж.к. Братя Миладинови , ул. "Шар планина" №23

Аптека „ДКЦ 1“ - Бургас, бул. "Стефан Стамболов" №73 /в УМБАЛ-Бургас/

Аптека “Фаркол Демокрация“ - Бургас, бул. "Демокрация", бл. 117, вх. 11

Аптека „Славейков“ - Бургас, ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А

Аптека „Фаркол - М. Търново“ - М. Търново, ул. „България“ 28

Аптека „Фаркол – Българово“ - Българово, ул. „Първи май“ 10

Коментари