Публикация

Двама онколози и кардиохирург са новите Лидери на мнение в CredoWeb

Двама онколози и кардиохирург са новите Лидери на мнение в CredoWeb

За изключителна си активност във виртуалните дискусии проф. Куртева, д-р Койнов и д-р Келчев получават специалната значка на CredoWeb – "Лидер на мнение"

 

Двама от най-известните онколози и млада звезда на кардиохирургията са новите  лидери на мнение, отличени от платформата CredoWeb за тяхната дигитална активност през последните няколко месеца. Това са:

 

  • проф. Галя Куртева  - началник Клиника по медицинска онкология в УСБАЛО
  • д-р Красимир Койнов - началник Отделение по медицинска онкология "Доц. Д-р Валентина Цекова", към МБАЛ "Сердика"
  • д-р Асен Келчев - началник Отделение кардиохирургия в Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център

Проф. Куртева и д-р Койнов са отличени като най-активни участници в една от най-успешните за годината онлайн дискусии за лекари в CredoWeb - The best of ASCO 2019

Дискусията обсъди последните тенденции в лечението на социалнозначими заболявания като колоректалния карцином, рака на белия дроб, малигнения меланом, саркомите на меките тъкани, карцинома на простатата и рака на млечната жлеза. Публикувани бяха видеоматериали и презентации от най-голямото и значимо научно онкологично събитие в света – конгреса на Американското общество по клинична онкология (ASCO). Благодарение на дискусията последните тенденции в лечението на онкологичните заболявания достигнаха до над 1100 български лекари от различни специалности. В рамките на виртуалното събитие специалистите имаха възможност да зададат въпроси, да коментират и споделят клиничен опит. 

Кардиохирургът д-р Асен Келчев получава отличието "Лидер на мнение" в CredoWeb за изключително активното си участие в дискусиите Оптимално лечение на пациентите с аортна клапна патология и Хирургично и ендоваскуларно лечение на аортата

Дискусите предизвикаха голям интерес сред кардиолози, кардиохирурзи, общопрактикуващи лекари, анестезиолози и специалисти по образна диагностика. В двете виртуални събития се включиха общо се над 1000 специалисти от страната и чужбина. В центъра на дебата бяха отворената хирургия като златен стандарт при пациенти с нисък риск и тенденцията към клапносъхраняващи операции, предимствата и показанията за минииинвазивни оперативни методики – министернотомия и странична торакотомия, катетърно имплатиране на аортната клапа (TAVI), ролята  на ехокардиографията при избора на клапноаортна интервенция  и постпроцедурното проследяване. 

 

Тримата специалисти получават едноименната значка за ярко присъствие "Лидер на мнение", която ще бъде прикачена на професионалния им профил в CredoWeb. На лидерите на мнение ще бъде връчена и специална Грамота за дигитална активност.

Кой може да бъде ЛИДЕР НА МНЕНИЕ в CredoWeb

Значката "Лидер на мнение" откроява най-активните лекари във виртуалните дискусии в платформата. Всяко включване в дискусия и всяко изказано мнение носят бонус точки в системата. До момента 50 лекари, членуващи в платформата, са отличени като лидер на мнение. Всеки лекар, който проявява активност в CredoWeb, трупа точки, независимо от неговата специалност, титла, ниво на квалификация, работно място или град. Точките не са видими за него, но са видими за системата, която автоматично ще отличава с бадж "Лидер на мнение" най-активните във виртуалните дискусии.

 

Бъдете активни участници в онлайн дискусиите за лекари! Станете ЛИДЕР НА МНЕНИЕ в CredoWeb>>>

Коментари