Публикация

Д-р Донка Атанасова стана първият отличник в Дигитален колеж по диабет

Д-р Донка Атанасова стана първият отличник в Дигитален колеж по диабет

Отличието се присъжда за най-активно и последователно участие в колежа

Старозагорският ендкринолог д-р Донка Атанасова е първият лекар, който получава приза на CredoWeb "Отличник в Дигитален колеж по диабет". Отличието се прижда на д-р Атанасова за нейното изключително активно и последователно участие в колежа от самото му създаване в начолото на 2019-та. 

Колежът ни предоставя най-актуалните новини и открития в лечението на диабета,  клинични проучвания от последните месеци, както и съобщения веднага след големите европейски и национални конгреси, затова го следя с огромен интерес, споделя д-р Атанасова.

Самата тя освен практикуващ ендокринолог е и дългогодишен и уважаван преподавател в Медицинския факултет на Тракийски университет Стара Загора. Категорична е обаче, че независимо от възрастта и статуса си, лекарят трябва да учи цял живот. 

Влизам в Credoweb и в колежа почти всеки ден. Дори с моя опит и рутина винаги намирам нещо полезно и нещо ново, което не знам и което може да ме обогати професионално като лекар, заявява специалистът.

Като най-последователен и активен участник в колежа д-р Донка Атанасова ще носи специалната значка "Отличник в Дигитален колеж по диабет", която вече е поставена на професионалния й профил в CredoWeb. Нейните усилия ще бъдат отличени и със специална Грамота за лекар, активно надграждащ своите знания.

 

д-р Донка Атанасова - отличник в дигитален колеж по диабет

 

Дигиталният колеж по диабет е проект  на CredoWeb в партньорство с иновативната компания Eli Lilly, чиято мисия  е да се превърне във водещия за България  информационен и обучителен хъб  за научни постижения, нови тенденции и терапии при диабет. В рамките на колежа лидери в областта на диабета  представят най-новите световни научни постижения, тенденции и терапии. Членове на Научния борд на Колежа са  водещите имена в гилдията - проф. Цветалина Танкова, проф. Мария Орбецова, проф. Здравко Каменов, доц. Мила Бояджиева, доц. Пламен Попиванов.

 

Колежът по диабет се провежда онлайн в платформата CredoWeb и това дава възможност на лекарите да влизат в удобно за тях време и място, както и да избират от множество различни теми и формати, с които да надграждат своя професионален опит.

 

Част от информационните материали в Дигиталния колеж по диабет завършват с тестова задача, с която всеки лекар може да направи проверка на усвоените знания. При успешно завършен тест лекарят получава и сертификат за съответната тема, който може да разпечата. Към момента има публикувани 17 обучителни материала, като седем от тях завършват с тест и дават сертификат. 

Вече над 300 лекари поддържат своята професионална квалификация в онлайн колежа по диабет - 224 от тях имат и получени сертификати.

CredoWeb ще продължи да отличава най-активните лекари в Дигитален колеж по диабет и през следващата година. Значката на отличниците ще бъде присъждана на всеки 6 месеца. 

Участието на всички медицински специалисти в Дигиталния колеж по диабет е напълно безплатно и неограничено. Необходима е само регистрация в платформата.

Станете част от Дигитален колеж по диабет и надграждайте своя професионален опит лесно, удобно и напълно безплатно >>>

Коментари

Поздравления д-р Атанасова и благодарим за постоянството Ви, интересът към Дигитален Колеж по Диабет и жаждата Ви за новости! Бъдете здрава и се надявам да се видим скоро!

Поздравления Д-р Атанасова! Бъдете здрава,щастлива и успешна. Нека желанието за знания гори у вас и бъдете удовлетворена.

Благодаря на всички колеги,за поздравленията и  добрите  думи.Трогната съм от сърце.Поради  ,лични проблеми ,не бях прочела всичко това.Благодаря ВИ  още  веднъж!!!!!!Пожелавам Ви здраве  и професионални успехи.

Радвам се за Вас! Поздравления! :-)

Чудесно, д-р Атанасова, заслужаваш това. 


Изключителен лекар и професионалист, достоен за пример!Желая й дълго здраве и успех!


Вие го заслужавате

Поздравления! Здраве и успехи!