Публикация

ВИТАЛ – индивидуална програма за перфектна фигура и самочувствие

Програмата, определяна от специалистите като „Училище за здраве”, е запазената марка на балнеоцентър „Медика – Албена”.


Ще се върнете във форма само за десет дни. Ще отстраните ненужните килограми без насилие върху себе си. Ще ви подарим правила за разумен живот и природосъбразни навици.

Това обещават специалистите в балнеоцентъра в черноморския курорт.

За целта предлагат свой патент: програмата „Витал", училище за здраве, за прогонване на стреса и връщане на добрия тонус.

„Витал" е програма за пълно възстановяване, тонизиране и отслабване. Енергията, получена в резултат от интегрирането на разнообразни процедури, подобрява общото състояние и кондиция на тялото, а също така и на духа, твърди директорът на центъра д-р Огнян Софтов.

Специалистите от балнеоцентъра акцентират върху висока двигателна активност, добре балансирано хранене и личната програма за възстановяване в зависимост от здравословното състояние, физиологичен капацитет и потребности. 

Първият модул на „Витал” включва задължително комплексни изследвания за липиден профил на кръвта, изследвания на тъканния импеданс със специална апаратура, антропометрични данни, преглед от лекар специалист.

С други думи, програмата гарантира верния индивидуален подход към всеки организъм.

Друг модул предлага комплекс масажни процедури за „моделиране” на тялото. Диетите не затормозяват.

Обективните резултати, които се постигат, са спад на теглото, нормализиране стойностите на кръвното налягане, намаляване нивото на холестерола и кръвната захар в организма и профилактика на социално-значимите заболявания - захарен диабет, атеросклероза, мозъчни инциденти и сърдечно-съдови заболявания.

„Витал” включва десет процедурни дни с индивидуални и групови оздравителни занимания, съответно 11 нощувки в стая за двама.
При желание може да бъде наета и самостоятелна единична стая с минимално доплащане. Настаняването е в хотел "Добруджа".

Включено е още специално хранене - три пъти на ден в ресторанта на хотела. Възможно е и удължаване на престоя.

За програмата „Витал” няма възрасти. Тя е ефективна при всички. А в публикуваните безброй отзиви в интернет – все с одобрение и благодарност към лекарите и физиотерапевтите в Албена, има показателен текст, който гласи: „Вие вече сте наистина в Европа! Благодаря за възвърнатото самочувствие!”.

Коментари