Публикация

Здрава кожа и сияен тен с професионалните терапии на Mesoestetic

Здрава кожа и сияен тен с професионалните терапии на Mesoestetic

През зимата кожата ни е изложена на агресивните атмосферни влияния и има нужда от специални грижи, за да остане мека, блестяща и подхранена. Професионалните продукти за терапии на испанския козметичен бранд Mesoestetic  – cosmelan, mesopeel, аcnelan, c proof и x proof ще спечелят всеки, който иска за си подари приятно изживяване и да се погрижи за добрия си външен вид в най-празничния месец от годината.

 

Cosmelan®


Подобрява тонуса на кожата и засилва нейния блясък, намалявайки всички кожни дефекти на меланинова основа, благодарение на свойствата си за локално лечение за избелване. Процедурите със серията cosmelan® са подходящи за всеки вид кожа и потискат процесите на меланогенеза, парализирайки производството на меланин за дълъг период от време.

 
Mesopeel©

 

Mesopeel© е най-напредналата серия химичен пилинг, специално разработен за козметици и дерматолози. Тя включва висококачествени, безопасни, ефективни, контролируеми разтвори, които позволяват да се лекуват естетични проблеми като хиперпигментации, стареене, акне, купероза, розацея, стрии, a вече и несъвършенства в периорбиталната област.

 

Acnelan

 

Медицински метод за интензивно лечение на предразположена към акне и себорея кожа. Той значително подобрява текстурата на кожата, тъй като почиства порите в дълбочина и отлично се справя с многобройните фактори, които предизвикват акнето. Перфектните резултати, които се постигат с acnelan, се дължат на възможността да се комбинира интензивното медицинско лечение за професионална употреба с терапиите за домашна грижа.

 

Ампулите от сериите:

  • c.proof 

Интензивните формули на серията c proof се борят ефективно с пигментацията на кожата, фотостареенето, отпуснатата кожа. Благодарение на техните съставки фините линии изчезват, кожата е хидратирана, сияеща и с изравнен тен.

 

  • x.proof

 

Терапиите с x.proof възстановяват на клетъчно ниво дермата, засегната от оксидативен стрес, UV лъчите и тютюнопушенето. Стимулират синтеза на колаген в кожата, имат избелващ и антиейджинг ефект.

 

***

Фармацевтичната група mesoestetic е клон на интернационаланта фармацевтична компания, която работи в дерматологичната и естетична медеицина. Със седалище във Виладеканс (Барселона), компанията развива, произвежда и продава изключително ефективни лечения, подкрепени от научни изследвания, чиито процеси на производство и контрол следват най-строгите стандарти на фармацевтичната индустрия. Благодарение на ефикасността на продуктите и над 30-годишния си опит, лекари, професионалисти в областта на естетиката и потребители, включително големи международни звезди, се доверяват на mesoestetic©  по целия свят.

 

Повече за mesoestetic® България можете да научите на: http://mesoestetic.bg/

Коментари