Публикация

В МБАЛ "Света София" отвори врати уютна книжарница

В МБАЛ "Света София" отвори врати уютна книжарница

Модерната болница лекува комплексно духа и тялото

На 18 декември 2019 г. в модерната сграда на МБАЛ "Света София" на топло тържество беше тържествено осветена новата книжарница на издателство "Екрие". 

 

В навечерието на рождественските празници отвори врати и дом за духа, в който посетителите и пациентите на лечебното заведение ще могат да намерят известни автори и произведения, както и сувенири и полезни пособия. Отец Евгений от Клисурския манастир благослови духовното място и домакините, пожелавайки в него да бъдат достъпни и свети книги.

 

Появата на книжарницата се случва с

огромната подкрепа и съдействие на доц. д-р Валентина Мазнейкова и д-р Христо Мазнейков,

които обичат и ценят книгите, ролята на духовното и мисията, която ежедневно изпълняваме с любов и желание да обогатяваме и радваме посетители, пациенти и служители в една от най-модерните и професионални болници в България, подчертаха 

Галина и Йордан Попови – създателите на издателство "Екрие" споделиха своето възхищение от екипа на лечебното заведение, приютило новата книжарница:

 

Ежедневно ставаме свидетели на професионализъм и геройства, да, геройства в работата на служителите в МБАЛ „Света София“. Лекари, сестри, администрация... дават най-доброто от себе си, отдадени на работата, често пренебрегвайки собствени нужди и потребности, за да бъдат на ниво и да помагат на пациенти и нуждаещи се. 

Семейство Попови имат две малки деца, и двете родени в  АГО към МБАЛ „Света София“ под топлите грижи на екип професионалисти . 


Коментари