Публикация

Future Health осигурява бъдеще

Future Health осигурява бъдеще

Съхранението на кръвта от пъпна връв в България се разраства бързо през последните няколко години, като едновременно се повишава осведомеността сред родителите и въвеждането на достъпни планове за ценообразуване.

или Пеева-Пападопулу e магистър по право. От дълги години работи в сферата на здравеопазването. Управител е на Медицински център “Афродита” в София. Центърът е изключителен представител за България на Фамилната тъканна банка “Future Health” - Великобритания, за съхранение на стволови клетки.

Future Health е банка №1 за стволови клетки, най-голямата в България и Великобритания. Създадена през 2002 г., нейната програма за частно съхранение е една от най-големите програми за банкиране на кръв от пъпна връв в региона на Европа.

Частното банкиране на стволови клетки за новородени у нас днес става все по-важно и търсено, което превръща качеството на услугите в съществен критерий за избор. Централните съоръжения на Future Health са във Великобритания и Швейцария, а съхранението се извършва на двете места, получили най-много акредитации от международни организации.

Обемът на съхранение на Future Health е нараснал многократно през последните пет години. Future Health съхранява кръвта от пъпна връв – хемопоетични клетки, тъкан от пъпна връв – мезенхимни клетки и стволови клетки от млечен зъб. Освен съхранението на стволови клетки, на семействата се осигурява и лечението с тях при необходимост до определен размер. Future Health присъства в над 75 държави на 6 континента. Повече за услугите и възможностите на Фамилна тъканна банка Future Health може да научите на Future-health.bg.

Коментари