Публикация

Безплатна среща-разговор на хора с проблем с наднорменото тегло във ВИТА

Безплатна среща-разговор на хора с проблем с наднорменото тегло във ВИТА

Болница ВИТА обявява своята втората поредна Безплатна среща на хора с проблеми с болестното затлъстяване. Събитието е подходящо за всеки, който има проблем с излишните килограми.

Всички, които се интересуват от темата и имат нужда да зададат въпроси на специалистите от ВИТА, ще имат възможност на 26 януари от 11 часа в Конферентната зала на 6 етаж на ВИТА База 2 на ул. „Филип Кутев„ 10 да се срещнат с д-р Райна Стоянова - диетолог и ендокринолог, както и с д-р Диана Милева - хирург.

Модератор отново ще бъде Полина Георгиева, която вече е изминала дългия път от проблемното тегло до нормалния живот.


Бариатричната хирургия е хирургично лечение на болестното затлъстяване. Този тип хирургия все още е малко позната у нас, но това е бъдещето при борбата със затлъстяването и диабет тип 2. МБАЛ ВИТА вече години наред успешно прилага този метод на борба със затлъстяването и със съпътстващите го проблеми.

А дали имате подобен проблем, може да проверите сами на сайта на ВИТА като изчислите своя Индекс на телесната маса тук: ...
Методът е свързан с драстична загуба на тегло, като едновременно подобрява и в много случаи излекува свързаните със затлъстяването придружаващи увреждания. Тези заболявания включват диабет, високо кръвно налягане, сънна апнея, астма и други дихателни разстройства, артрит, проблеми с холестерола, гастроезофагеална рефлуксна болест, затлъстяване на черния дроб, уринарна стрес инконтиненция, мозъчен псевдотумор и др.

Събитието е безплатно, но със задължително записване на тел.0896050079 или във Фейсбук-групата „Метаболитна и бариатрична хирургия - МБАЛ Вита“.

 

Коментари