Публикация

ГРИПната "тройка" от вируси през 2020 е напълно "подвластна" на Инфлуцид!

ГРИПната "тройка" от вируси през 2020 е напълно "подвластна" на Инфлуцид!

 

Вече са официално потвърдени грипните щамове, които циркулират през този грипен сезон. Това са „свински” грип А (H1N1), тип А (H3N2), тип B Victoria.

 

Грипът настъпва с бързи темпове: няколко области в страната и 100 000 души са засегнати към момента, учениците от 107 училища са разпуснати в грипна ваканция. Пикът на грипа се очаква в следващите дни и и първата седмица на февруари. Данните са на Националния център по заразни и паразитни болести (от 24.01.2020).


Симптомите са много висока температура, силни болки в главата, мускулни болки и отпадналост. Най-засегнати са бебетата, малките деца и юношите до 14-годишна възраст. Те изискват ефективно и щадящо лечение от лекаря.

 

С ИНФЛУЦИД сте ТОЧНО В ЦЕЛТА през 2020 година!

От 15 ГОДИНИ успешно се прилага за лечение на грип и ОРВИ с висока температура1, както самостоятелно, така и в комплексното лечение на същите заболявания от БЪЛГАРСКИТЕ ЛЕКАРИ, ФАРМАЦЕВТИ и ПАЦИЕНТИ.

 

3 милиона и 700 хиляди българи са се повлияли успешно от ИНФЛУЦИД без натоварване на организма им през тези години.

 

Инфлуцид е комплексен хомеопатичен препарат, който съдържа 6 монопрепарата с документирана ефективност: Аптечен аконит А3, Бриония D3, Евпарториум D1, Гелземиум D3 (вечнозелен жасмин), Ипекакуана D3 и Фосфор (хомеопатичен) D5.

 

Инфлуцид своевременно асистира на организма чрез неговите 6 активни съставки, които увеличават силата и запазват баланса на последователните защитни механизми при грип, така че самото боледуване да бъде кратко и щадящо.

 

В изследвания in vitro (върху клетъчни култури) е тестван ефектът на препарата срещу сезонни щамове А(H1N1) и пандемичен щам на 2009 г. –A (H1N1) pdm, щамове A (H3N2), A (H5N1) и В, а също така и спрямо херпес вирус тип 1 и 2, и аденовирус III тип.2,3,4  

Ефектът на Инфлуцид в общата практика е демонстриран в отворено, мултицентрово проучване при 600 пациенти (възрастни и деца под 12 години). Регистира се отчетливо подобрение при 90% от пациентите още след 3-я ден от терапията5


Инфлуцид намалява нуждата от прием на симптоматични средства, значително скъсява продължителността на инфекцията и има изключителен профил на поносимост и безопасност, показва международно, рандомизирано, контролирано клинично изследване1.

 

 

ИНФЛУЦИД е ВАШЕТО СРЕДСТВО на ИЗБОР, СЕГА!

 

инфлуцид ползи

  • ПРОТИВОВИРУСНА АКТИВНОСТ към актуалните ГРИПНИ ВИРУСИ на сезон 2020.
  • Широка АНТИВИРУСНА АКТИВНОСТ - покрива грипни А и В щамове, ОРВИ вируси: аденовируси, коронавируси, респираторно-синцитиални вируси и парагрип.2,3,4
  • УНИКАЛЕН МЕХАНИЗЪМ на ДЕЙСТВИЕ – ЦИТОПРОТЕКТИВЕН ефект, ИНДУКТОР на ИНТЕРФЕРОН, БАЛАНСИРАНА ИМУНО-ХОРМОНОЛНА и ВЕГЕТАТИВНА РЕАКТИВНОСТ на ОРГАНИЗМА.3,6,7
  • ПРЕДОТВРАТЯВА ПОСТГРИПЕН АСТЕНИЧЕН синдром и ВТОРИЧНИ СУПЕРИНФЕКЦИИ7

 

Дозировка:

  • ПРЕДПАЗВАНЕ в ЕПИДЕМИЧНА обстановка - 3х1 табл. на ден
  • ЛЕЧЕНИЕ на грип и грипоподобни заболявания: 

      деца 1-11 г. - 1 табл. на всеки 2 часа до 8 табл. на ден;

      деца от 12 г. и възрастни - 1 табл. на всеки час до 12 табл. на ден;

     

     След острия период - 3х1-2 табл. на ден поне 1 седмица.

 

 

15 години ИНФЛУЦИД в България!

 

15 години години ДОВЕРИЕ, ЕФЕКТИВНОСТ и ПРЕЦИЗНОСТ в лечението на ОРВИ и грип!

 

 

 

*Научна справка:
1. Инфлуцид при инфекции с повишена температура. Резултати от международно, рандомизирано, контролирано клинично изпитване - Klement P., Thinesse-Mallwitz M., Maydannik V, 2011
2. Активност на препарата „Influcid” спрямо грипни вируси в моделирани системи.
Garashchenko, T.I., Garashchenko, M.V., Mezentseva, M.V., Russian Medical Journal (2005); Eropkin, M.Y., Prigoreva, V.A., Gudkova, T.M., Konovapova, N.I., Pobova, T.G., Baibus, D.M. et.al. Medline-Express 2007; Russian.
3. Действие на препарата Инфлуцид in vitro против пандемичния щам 2009 г. A (H1N1) на „свински” („мексикански”) грип.
М.Ю.Еропкин, Н.И. Коновалова, В.А. Григориева, Д.М. Байбус, Т.М. Гудкова; НИИ по грипа гр. Санкт-Петербург, 2009 г
4. Възможности за по-ефективна антивирусна терапия и профилактика на ОРВИ. Нови експериментални данни с клетъчни култури
М.Ю. Еропкин, Т.С. Брязжикова, Е.М. Еропкина; Институт по грип, Министерство на здравеопазването, Санкт Петербург, Русия, 2011
5. Инфекции на горните дихателни пътища – ефективност и безопасност на лечението с Инфлуцид
Heger, M., Blochin, B., Tschutschalin, A., Netjaschenko, V., Majdaschik, V. International outcome study (1997)
6. Рационална фармакотерапия на грип и остри респираторни вирусни инфекции
Yershov, F. Proper pharmacotherapy of influenza and acute respiratory viral infections (ARVI). Pharmaceutical bulletin 2003; Russian.
7. Клинико-патогенетичен механизъм на действие на Инфлуцид при ОРВИ при деца. Хормонално-медиаторен баланс при ОРВИ.
I.G.Sitnikov,N.V.Moryakova, 2010

Коментари

Анонимен
31 яну 2020 13:28

Язък, че се пишете доценти и доктори. Плюете си на дипломите, хвалейки и рекламирайки тази боза, която гръмко твърди, че ЛЕКУВА и ЗАЩИТАВА от вируси. Вземете да прочетете някой учебник по вирусология, ако сте забравили що е то медицина, базирана на доказателства, но не платени такива...

Инфлуцид
31 яну 2020 16:01

Уважаеми г-н Анонимен, ефективността на Инфлуцид за предпазване и лечение на респираторни вирусни инфекции е многократно доказана в сериозни международни клинични изследвания. Част от тях са цитирани в статията по-горе. В случай на интерес от Ваша страна, чувствайте се свободен да се запознаете с тях.

Здравейте , Инфлуцид е прекрасен продукт. Работя с него от както е на пазара в Бългрия , но го познавам и от по-рано в Германия!

Може ли да се комбинира с Ремантадин и антибиотик и в какви дози? 

Инфлуцид
31 яну 2020 15:44

Здравейте, д-р Чупетловски. Инфлуцид е лекарство, което може да се използва както самостоятелно, така и в комбинирано лечение с всички конвенционални медикаменти. Той е с изцяло природен състав, с доказана безопасност и не натоварва токсично организма. Едно от многобройните клинични изследвания на Инфлуцид е именно за комбинираното използване на Инфлуцид и Ремантадин. Клиничните данни сочат, че Инфлуцид намалява токсичното въздействие на Ремантадин върху клетката, така че добавянето му в терапията само би било в полза на пациента. Здравейте, д-р Чупетловски. Инфлуцид е лекарство, което може да се използва както самостоятелно, така и в комбинирано лечение с всички конвенционални медикаменти, включително антибиотик. Той е с изцяло природен състав, с доказана безопасност и не натоварва токсично организма. Едно от многобройните клинични изследвания на Инфлуцид е именно за комбинираното използване на Инфлуцид и Ремантадин. Клиничните данни сочат, че Инфлуцид намалява токсичното въздействие на Ремантадин върху клетката, така че добавянето му в терапията само би било в полза на пациента.
При остри симптоми деца от 1 до 11 г. приемат по 1 табл. на всеки 2 часа до 8 табл. на ден; деца от 12 г. и възрастни – по 1 табл. на всеки час до 12 табл. на ден, а след настъпване на подобрение - 3х1-2 табл. на ден поне 1 седмица.
За предпазване в епидемична обстановка – 3х1 табл. дневно в продължение на 1 месец.