Публикация

Фк " Домлян " започва подготовка за новия полусезон

Фк " Домлян " започва подготовка за новия полусезон

След един успешен полусезон в Б - областна футболна група Пловдив - Север отборът от карловското село Домлян започва подготовка за новия полусезон в групата.

Фк " Домлян " е възстановен от д-р Иво Ватев през април 2019 година, през лятната подготовка отбора изиграва 8 приятелски мача, което малко отбори от села биха го направили. Д-р Ватев държи с отбора да се работи сериозно и да е съставен от млади и отговорни хора. След есенният полусезон в групата Фк " Домлян " заема 12-то място от 14 отбора с актив от 8 точки, съставен от 2 победи, 2 равни и 8 загуби.

Днес точно в 15 часа на стадиона в село Домлян, община Карлово, област Пловдив, д-р Ватев като президент на клуба, лекар на отбора и играещ треньор, ще изведе момчетата за първа тренировка.

Времето навън е прекрасно и съм убеден, че ще можем да направим една полезна тренировка и да се видим с момчетата, след паузата около празниците и след последния ни мач от 7-ми декември до сега.

Отборът ми запазва момчетата от предишният полусезон, като хубавата новина е, че към нас се присъединяват още 5-6 нови момчета, имащи желание да се занимават с най-масовия спорт, а именно футбола и то точно при нас в Домлян.

През подготвителният период ние сме организирали 4 контролни футболни срещи срещу следните съперници :

02.02.2020 година от 13:00 часа в село Домлян, съперник ще ни бъде Фк " Левски " от село Сърнево - област Стара Загора.

8.02/9.02.2020 година ще изиграем среща с отбора на Фк " Вето " село Цалапица, Пловдивско.

15.02.2020 година ще изиграем среща с отбора на Фк " Тунджа " Павел Баня

22.02.2020 година ще гостуваме на Фк " Елтемир " гр. Крън, област Стара Загора.

 

Първият официален мач на отбора ни, ще се проведе на 29.02.2020 година от 14:30 часа в Домлян  срещу отборът на Фк " Сокол " село Пъдарско, област Пловдив.

 

Точно в 15:00 часа на стълбите на стадиона в село Домлян, Д-р Ватев ще лисне менчето с вода, за да минат футболистите и ръководството по нея, за да им върви по вода, както се казва в стар български обичай.

 

Спорта е здраве, за да имаме здрава нация и младите хора да не се занимават с вредни навици е нужно да се спортува, по-добре да спортува отколкото да ми стои младият човек на телефона по цял ден и да си чати, много по-добре е да се занимава с спорт, отколкото с алкохол, наркотици, тютюнопушене, апелирам повече хора да взимат от нашия пример като Фк " Домлян ".

Знам, колко е трудно на един спортен отбор в малко населено място, но по-добре да ги има защото спорта е здраве.

 

Пожелавам на момчетата, на нас ръководството на клуба и на нашите фенове, един полусезон,а и като цяло година, изпълнена с много здраве, позитивни емоции и много победи, в първенството и контролите.

Радост за мен като президент от успехите на тези момчета и за тях самите, радост за нашите фенове.

 

Д-р Иво Ватев, президент на Фк " Домлян " село Домлян, община Карлово

 

Винаги съм отворен и към хората, които желаят според възможностите им да помагат на нашия отбор за да се развива.

Координатите за хора, които желаят да се свържат с мен ги има на профила.

Благодаря от сърце!

 

 

 

 

 

Коментари