Публикация

Безплатни консултации за онкоболни

Безплатни консултации за онкоболни

На 4 февруари отбелязваме Световния ден за борба с рака - болест, която ежегодно в световен мащаб засяга живота на милиони хора и техните близки. Чрез повишаване на осведомеността и насърчаване на профилактиката и здравословния начин на живот можем заедно да променим статистиката и да предотвратим много смъртни случаи от рак.


В подкрепа на кампанията за борба с рака на Международния съюз за контрол на рака (UICC) и на организацията CancerCare.bg „Аз съм и аз ще бъда“.

Болница „Токуда“ дарява 20 безплатни консултации за онкоболни

в Отделението по медицинска онкология. 

 

Желаещите да получат второ мнение или консултация от специалистите могат да запишат час от 4.02.2020 г. включително на тел. *5544 и 02/ 403 4000, както и на Информация в лечебното заведение.

Пациентите трябва да бъдат с доказана хистологично диагноза

и да предоставят цялата медицинска документация за изследвания и предишни лечения. 

 

Отделението по медицинска онкология предоставя не само разширен достъп до специалистите си, а и експедитивно разглеждане на случаите пред Онкологична медицинска комисия.


Консултациите ще се извършват в следните дни пред февруари - 11, 18, 25 и през март - 10 и 17.

Аз съм и аз ще!

Всеки от нас може да се включи в инициативата за осведоменост и подкрепа на CancerCare.bg, като запише своето послание „Аз съм и аз ще“ в кратко селфи видео и го изпрати в лично съобщение на страницата във Фейсбук на CancerCare.

 

Безплатни консултации за онкоболни

Кой си ти и какво ще направиш за борбата с рака и подкрепа на онкоболните? Ще спреш цигарите? Ще спортуваш повече? Ще ходиш на профилактични прегледи или ще заведеш близките си на такива? Или може би ще възпиташ децата си в принципи на здравословен начин на живот?


Организаторите ще публикуват всички видеа на 4-и февруари, както и през цялата следваща седмица.


Научи как да подкрепиш каузата тук!

Коментари