Публикация

И през февруари „Уни Хоспитал“ организира прегледи при хирург и консултант по онкопластична хирургия на гърда

И през февруари „Уни Хоспитал“ организира прегледи при хирург и консултант по онкопластична хирургия на гърда

Д-р Вълкан Иванов - хирург и консултант по онкопластична хирургия на гърда, ще преглежда пациенти, които имат оплаквания, свързани с млечната жлеза. Консултациите ще се проведат на 11 и 25 февруари от 09.00 до 12.30 часа. При необходимост ще бъдат назначавани допълнителни изследвания, включително ехомамография и мамография.

Д-р Иванов има значителен опит в областта на хирургията на гърда, включително в Обединеното кралство, където работи над 6 години. От април 2012 година работи в Англия, стартирайки от позиция лекар-ординатор Обща хирургия в Ashford (Kent) и през следващите 4 години се утвърждава до най-високата клинична болнична позиция във Великобритания и държавите от Британския съюз – консултант хирург.

От ноември 2015 година до септември 2019 година д-р Иванов работи последователно като консултант по хирургия на гърда в Singleton Hospital (Swansea, Wales), консултант по онко-пластична хирургия в Royal Stoke University Hospital (Stoke-on-Trent, West Midlands, England) и консултант по онко-пластична хирургия на гърда в Princess Alexandra Hospital (Harlow, Essex England) и Oxford University Hospitals.

Пакетът, включващ преглед и ехомамография, ще може да бъде заплащан на Регистратурата на МБАЛ „Уни Хоспитал“.

Телефон за предварително записване на час: 0357/88 581

 

 

 

Коментари