Публикация

Дискусия за репродуктивно здраве с д-р Шефкетова, д-р Райков и Антоанет Пепе

Дискусия за репродуктивно здраве с д-р Шефкетова, д-р Райков и Антоанет Пепе

В навечерието на празника на жената, на 7 март (събота), в Аулата на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще се проведе отворена дискусия за репродуктивното здраве с д-р Мефтуне Шефкетова, ръководител на Центъра за aсистирана репродукция, и д-р Сашо Райков, специалист по репродуктивно здраве. Събитието ще открие блогърът Антоанет Пепе.


Вход свободен!


Не се налага предварително записване.

ПРОГРАМA

10:00 часа - Откриване от блогъра Антоанет Пепе;
10:15 часа - Презентация на д-р Мефтуне Шефкетова, началник на Центъра за асистирана репродукция на Болница Токуда, на тема „Инвитро - срамно ли е да питаш?”;
10:45 часа – Почивка;
11:00 часа - Презентация на д-р Сашо Райков, акушер-гинеколог, специалист по репродуктивна медицина, на тема „Въведение в асистираната репродукция”
11:30 часа - Въпроси и отговори със специалистите по репродуктивно здраве.

За лекторите

Д-р Мефтуне Шефкетова, началник на Центъра за асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.

Д-р Шефкетова има над 10-годишен опит в процедурите, спомагащи диагностицирането на инфертилитета при двойката - ултразвукова диагностика, хистеросалпингография, както и в хирургични дейности като хистероскопия, лапароскопия. Тя успешно прилага методи на лечение на репродуктивните проблеми, като индукция на овулацията, интраутеринна инсеминация, стимулация за инвитро и ICSI оплождане. Притежава сертификат за диагностични лапароскопии; медицинска педагогика; интерактивен GCP за опитни изследвания.
Последвайте Центъра за асистирана репродукция в Инстаграм на @shefketova_ivf и Фейсбук на @shefketova


Д-р Сашо Райков, акушер-гинеколог, специалист по репродуктивна медицина, Център за асистирана репродукция, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.
Д-р Райков е с 12-годишен опит в асистираната репродукция, придобит в едни от най-реномираните клиники в Испания - страната с най-много IVF цикли в Европа (140 хил.) и водеща в света в научно отношение, откъм асистираната репродукция. Посветен е на изучаването и развитието на различни техники на асистирана репродукция, без да изостава от другите области на своята специалност.


Антоанет Пепе, блогър
Антоанет е майка на две дъщери и един от най-харесваните инфлуенсъри у нас. Младата блогърка се фокусира върху мода, лайфстайл и здравословен начин на живот. Подкрепя каузата за повече родени българчета и участва благотворително форума за репродуктивно здраве.
Научете повече за Антоанет в каналите ѝ:
Instagram ‣ @antoinettepepe
Facebook ‣ @antoinettepepe
Blog ‣ http://www.letterstoa.com

Коментари