Публикация

200 000 души в България търсят своя Шуслеров терапевт (ВИДЕО)

200 000 души в България търсят своя Шуслеров терапевт (ВИДЕО)

Вземете диплома за Шуслеров терапевт от Немската академия по хомеопатия и натуропатия, като се включите в Онлайн академията по Шуслерова терапия в Credoweb.bg!

 

Онлайн академията по Шуслерова терапия се организира от Немската академия по хомеопатия и природолечение (DAHN) съвместно с Алпен Фарма България. Търсенето на Шуслерови терапевти в България нарасна изключително много през последните години. Всеки ден на фейсбук страницата на Шуслеровите соли стотици пациенти търсят помощ и специалисти по Шуслерова терапия, към които да се обърнат за лечение. Ще се радваме да ги насочим към вас!

 

Какви са предимствата от приложението на Шуслеровите соли в терапевтичната практика? Отговарят лекторите в Онлайн академията по Шуслерова терапия - вижте видеото по-долу.

 

Онлайн обучението има редица предимства:

  • Учете в удобно за вас време и вземете сертификат за Шуслеров терапевт (за лекари, стоматолози, магистър-фармацевти, като останалите получават сертификат за преминат обучителен курс по Шуслерова терапия).
  • Можете да се включите по всяко време - курсът на обучение е безплатен.
  • Провежда се дистанционно в 12 модула и 12 теста, достъпни във всеки момент.
  • Всички лектори са сертифицирани преподаватели към Немската академия по хомеопатия и природолечение (DAHN): д-р Нонна Петрова - педиатър, лекар хомеопат и управител на Алпен Фарма България; доц. д-р Мария Папазова - специалист по интегративна медицина и Шуслеров терапевт; д-р Василка Юрукова –специалист по вътрешни болести, лекар хомеопат и Шуслеров терапевт; д-р Георги Хаджиев – лекар хомеопат и Шуслеров терапевт, д-р Димитър Янев - УНГ специалист, лекар хомеопат и Шуслеров терапевт; д-р Искра Капинчева - лекар хомеопат и Шуслеров терапевт; гл.ас. Оскан Тасинов, д.б. - преподавател в МУ – Варна; магистър-фармацевт Антон Вълев.

Преминалите успешно всички тестове получават сертификат от Немската академия по хомеопатия и природолечение (DAHN) за завършен курс на обучение по терапия с Шуслерови соли. Лекари, стоматолози и магистър-фармацевти, преминали успешно всички тестове, получават Сертификат за Шуслеров терапевт от Немската академия по хомеопатия и природолечение (DAHN).

 

Сертификатът се генерира автоматично в профила ви в CredoWeb, след като положите успешно и 12-те теста.

Коментари