Публикация

Алманах на иновациите в здравния сектор за 2019 г.

Алманах на иновациите в здравния сектор за 2019 г.

СЪБИТИЕТО
Вторият конкурс “Иновации и добри практики в здравния сектор” събра 52 проекта от лекари, болници, неправителствени инициативи. Повечето от тях представят изключителни примери за иновации, които бихме искали да популяризираме. Тъй като състезанието беше оспорвано, а резултатите след гласуването на журито изключително близки, по време на шестата годишна конференция “Иновации и добри практики в здравния сектор” /12 ноември 2019 г./ ние обещахме да подготвим Алманах на иновациите в здравния сектор за 2019 г., в който да представим проектите на участниците в конкурса.
Вярваме, че обществото трябва да познава най-добрите лекари и болници и да отдаде заслужено уважение на техните постижения, които лекуват и спасяват човешки животи.
Алманахът ще бъде отпечатан и представен на 25 февруари 2020 г. от 9 часа в “София Хотел Балкан”. Междувременно ще поканим участниците в конкурса, които да изнесат лекции за своята работа и иновациите в тяхната област пред техните колеги, здравната общност, пациенти, институции и бизнеса.

Вижте отблизо постиженията на лидерите в медицината в България - запазете си датата 25 февруари 2020г. 
 
Кога: 25 февруари 2020 г.

Къде: София Хотел Балкан

Прикачени файлове

Лектори.odt

Коментари