Публикация

Запишете се за безплатен преглед за безсъние и нарушения на съня

Запишете се за безплатен преглед за безсъние и нарушения на съня

По повод Световния ден на съня (отбелязва се на 14 март) специалисти от Клиниката по неврология в болница „Токуда“ ще проведат безвъзмездни прегледи между 2 и 20 март.

Необходимо е предварително записване на час

- от понеделник до петък между 13:00 и 15:00 часа на тел.: 0876/773 134, 0884/933 298


Повечето нарушения на съня са лечими от съвременната медицина. Профилактиката и ранната диагностика са препоръчителни за избягване на негативните последствия от тях.
Висококвалифицираните лекари от Клиниката по неврология и медицина на съня в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда са специализирали в редица европейски страни и са едни от малкото специалисти в страната в областта на този вид нарушения.

Facebook Live: Попитай специалиста

Имате проблеми със съня? Имате близък, който хърка твърде силно? Или просто винаги ви е било интересно точно какво става, когато заспим?


В навечерието на Световния ден на съня попитайте специалистите по медицина на съня проф. Иван Стайков, началник на Клиниката по неврология и медицина на съня, и д-р Анелия Симеонова, невролог в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.


Задайте въпроси си коментар в страницата на събитието или лично по време на Фейсбук LIVE включването на 9 март (понеделник) от 14:00 часа.

Коментари