Публикация

Нон стоп сме на разположение на пациентите

Нон стоп сме на разположение на пациентите

Във връзка с разрастването на опасната зараза от коронавирус у нас и въведеното от парламента едномесечно извънредно положение – до 13 април, ръководството на Goldenburg Organisation информира обществеността, че лечебните заведения ще работят без промяна в работното време. Многопрофилните болници „Медлайн“ и „Централ Хосптал“, както и Медицински център-1 са на разположение на пациентите 24/7 – по 24 часа 7 дни в седмицата.

 

Осигурени са необходимите медикаменти, консумативи и предпазни защитни средства, а медицинските екипи са на своя пост, на който винаги са били. Те ще изпълняват задълженията си, за които са се самозадължили, а именно опазване на здравето и живота на пациентите.

 

Не се тревожете да звъните на нашите телефони – 032/656-600 и 032/644-633, където ще ви бъде дадена информация и ще бъдете насочени за лечение, заявиха от Управителния съвет на Goldenburg Organisation.

 

Оттам припомниха, че всички трябва стриктно да спазваме въведените от Министерство на здравеопазването ограничителни профилактични мерки.

Коментари