Публикация

Силно вярваме във вас - медиците на първа линия срещу COVID-19

Силно вярваме във вас - медиците на първа линия срещу COVID-19

Оказахме се в ситуация, в която не сме в състояние да управляваме нищо в живота си. Страхът за нашето здраве и здравето на близките ни е изместил всичко останало. Оцеляването се е превърнало в единствения ни приоритет, а нашата единствена надежда сте вие –

медиците на първа линия срещу невидимия враг COVID-19

Лекари, фармацевти, медицински сестри, лаборанти, санитари, доброволци - всички вие, които се изправяте като стена между нас и страховете ни. 

Същите вие, които ние, обикновените пациенти, често си позволяваме да хулим, да притискаме до стената, да вдигаме ръка срещу вас.

 

Днес вие сте на фронта в нашата обща война. Вие са в кабинетите, в лабораториите, в знаковите болници, в които лежат заболелите. Не познавате добре болестта, но сте решени да я победите! На всяка цена...

 

И онова, което можем да направим, е да ви пазим, да ви съдействаме, да ви вярваме, да ви подкрепяме по всеки възможен начин и да ви се доверим.

Защото нашите, българските медици, сте най-добрите

Работите в ужасни условия, оцелявате в невъзможни ситуации, спасявате ни въпреки бюрократичните пречки и тромавата система.

И днес нещата не изглеждат по-различно. Предпазните средства са крайно недостатъчни. Липсват маски, ръкавици, дезинфектанти, липсват защитни костюми и апаратура.

Но вие са там! Нашите лекари, фармацевти, сестри, лаборанти, санитарки и доброволци сте там – на първа линия!

Заради нас!

Затова ние от CredoWeb заявяваме своята безусловна подкрепа и доверие към всички вас, които сте на първа линия

и се ангажираме да бъдем онази връзка между вас и обществото, което прави спойката на заедността. Защото заедно сме силни. Защото всички имаме нужда да бъдем заедно.

В знак на нашата подкрепа всички медицински специалисти, участващи в платформата CredoWeb,

ще бъдете отличени със значка На първа линия срещу COVID-19

Ще се опитаме да разказваме за вас и да показваме някои от вашите лица. Ще бъдем винаги на линия, за да покажем вашия непосилен и неуморен труд.

 

Затова изпращайте ни кадри от вашето всекидневие - снимки, разкази или кратки коментари. Споделяйте с нас всичко, което ви плаши, дразни или просто вълнува. Позволете ни да покажем истината за вас и вашата работа в тези извънредни условия.

 

Пишете ни на:

email: v.hristova@credoweb.bg;  a.hubner@credoweb.bg

лично съобщение в: credoweb.bg

Фейсбук страницата ни: CredoWeb.bg

 

 

Бъдете силни, български медици!

 

Поклон, герои, и кураж!

 

МЕДИЦИНСКА ДИСКУСИЯ: COVID19 - КЛИНИЧНИ АСПЕКТИ И ПРОГНОЗИ>>>

Коментари