Публикация

Токуда съдейства на пациентите си с документи за влизане в град София

Токуда съдейства на пациентите си с документи за влизане в град София

Екипът на Болница Токуда съдейства на пациентите от цялата страна с необходимите документи за неотложно пътуване по медицински причини и е взел всички необходими мерки за безопасността на своите пациенти

 

Независимо от сложната епидемиологична обстановка и извънредното положение, Болница Токуда е на разположение за всички свои пациенти в страната 24 часа в денонощието.

 

Въведените контролно-пропускателни пунктове в областните центрове, не изключват възможността да се пътува по медицински причини. За целта е необходимо на създадените КПП да се представи служебна бележка, издадена от Болница Токуда която удостоверява целта на пътуването.

 

Необходими документи за влизане в град София, за да посетите Болница Токуда за преглед или лечение

 

1. Служебна бележка, издадена от Болница Токуда

 

Заявете я на контактната форма тук

 

Изпратете три имена и ЕГН на пациента и неговия придружител, ако има такъв. На посочения от вас имейл адрес ще получите издадената/и бележка/и в рамките 1 работен ден от направената заявка.

 

2. Декларация, предоставена от МВР

 

Служебната бележка, изпратена от екипа на Болница Токуда, е достатъчен документ за удостоверяване на причината на пътуването ви, но за да се ускори преминаването ви през КПП, е добре да носите попълнена и тази, предоставена от МВР. Свалете декларацията от тук, разпечатайте я и я попълнете.

 

За повече информация, пациентите могат да позвънят в колцентъра на болницата 02/403 4000.


Всички клиники, отделения и структури на болницата и медицинския център работят в нормалния си график, при засилени противоепидемиологични мерки, които включват пълна дезинфекция 4 пъти в денонощието, включително в двора на болницата, измерване на температурата на всеки влизащ в сградата, изпращане на пациенти с висока температура към входа на Спешно отделение за допълнителна оценка, различен вход за персонала. 

 

Независимо от глобалната заплаха COVID-19, медицинските екипи на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда са до своите пациенти непрекъснато, отговорни и мотивирани, и нито за момент не са изоставили ежедневната им необходимост от качествена медицинска грижа.

Коментари