Публикация

Болница "Тракия" с телефон за безплатни психотерапевтични консултации

Болница "Тракия" с телефон за безплатни психотерапевтични консултации

Радост Овагимян - психотерапевт в Болница "Тракия" ще бъде на разположение всеки ден от понеделник до петък в часовете от 9.00 до 12.30 и от 13.30 до 18.00 часа.

Целта на безплатните психотерапевтични консултации е да подкрепим всички нуждаещи се в тази епидемиологична обстановка на изолация и страх. Хората, които стоят вкъщи, започват да трупат нервно напрежение и тревожност, така им пада имунитета, който е толкова важен в момента за всеки от нас. Защото няма здраве без психично здраве!

Натрупването на стрес води до емоционален дисбаланс, който създава предпоставки за различни психични разстройства.


Обаждайки се на телефон 0887557651 ще откриете едно пространство, в което ще се почувствате изслушани, разбрани и ще допуснете друг до само Вашата тайна кутийка, много често заключена и много рядко отваряна, където сте побрали онова, за което няма място другаде: специални преживявания, страхове, въпроси, образи, желания, мечти.

Ще имате възможността да се срещнете с професионалист, който с готовност ще предостави част от своята енергия, време, познания и опит на онези, които се въртят в омагьосан кръг и заявяват нужда от подкрепа. Като всяка друга безплатна услуга, може да се окаже, че линията е претоварена, молим Ви да проявите нужното търпение и да изчакате.


Болница "Тракия" Ви призовава: Останете Си Вкъщи

Коментари