Публикация

МЦ Репробиомед извършва изследвания за коронавирус

МЦ Репробиомед извършва изследвания за коронавирус

В молекулярно-генетичната лаборатория към МЦ "РепроБиоМед" изследваме пациенти чрез PCR за носителство на коронавирус (SARS-Cov-2).

 

Приемаме до 12 случая на ден, при положение, че не са под официална карантина, имат леки грипоподобни оплаквания и/или имат съмнение, че може да са имали близък контакт с носител или болен от корона вирус.

Пробите от назо- и орофарингеален секрет се вземат сутрин между 09:00 и 11:30 часа по график след предварително записване на тел.: +359 87 9133139 или чрез регистратурата на тел. 02 855 0102 (вътр. 116) - биолог Елена Маринова.

Резултатите излизат до 36 часа от вземане на пробата. При вземане на материал за изследване се попълват задължително информирано съгласие и епидемиологична карта. Няма да се изследват лица без предварително записан час! Изчакването става в личния Ви автомобил или на улицата, като няма да се толерира струпване на хора.

Цената на PCR теста за момента е 120 лева, платими предварително по банков път или на място с дебитна/кредитна карта. Банкноти няма да бъдат приемани.

МЦ РепроБиоМед разполага и с експресни тестове за антитела срещу корона вирус SARS-Cov-2 на американската фирма ACRO Biotech Inc (CE/IVD certified).

Изследва се кръв или серум, като резултатите се получават за около 20 минути (от капилярна кръв) или за около 60 минути (от серум) и показват липса или наличие на IgM и/или IgG срещу вируса. Цената за момента е 45.00 лева. Предлагаме пакетна цена за двата теста от 140.00 лева. Както и възможност за закупуване на ваучери чрез omed.bg

 

Носенето на предпазна маска е задължително!

Коментари