Публикация

Четвърта МБАЛ-София получи маски и защитни облекла от кампанията „За героите в бяло“

Четвърта МБАЛ-София получи маски и защитни облекла от кампанията „За героите в бяло“

Националната кампания на Българския лекарски съюз „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“, зад която с името и лицето си застава футболната звезда Димитър Бербатов, продължава.

За Четвърта МБАЛ- София бяха разпределени

трислойни маски за многократна употреба – 100 бр., маски тип FFP2 – 100 бр., защитни очила – 50 бр., защитни облекла за еднократна употреба – 32 бр., ръкавици – 200 бр.


Искрено се надяваме, че ще успеем да помогнем на лекарите и специалистите по здравни грижи да се почувстват по-сигурни и спокойни за собственото си здраве, докато отново съберем и изпратим лични предпазни средства. Защото всички, които изпълняват задълженията си в полза на обществото и с риск за себе си, заслужават адмирации, уважение и признателност! Благодарим ви, колеги!

 

Помощ за Четвърта МБАЛ


Ако искате и Вие да се включите в кампанията

на Българския лекарски съюз „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“ и да помогнете за осигуряването на маски, предпазни облекла, дезинфектанти и медицински изделия за болниците и медицинския персонал в цялата страна, може да го направите чрез дарение на:


Титуляр: Български лекарски съюз
Банка: Райфайзенбанк
IВАN: BG02 RZBB 9155 1004 8098 44 BGN
BIC: RZBBBGSF
Основание: Дарение COVID-19

 

Кампанията „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“ е отворена за всеки, който би искал да помогне на българските лекари

 

сестри, санитари и целия медицински персонал. Вярваме, че ще има желаещи да дарят директно маски, предпазни облекла, дезинфектанти или медицински изделия. Всички те могат да го направят, като се свържат с Българския лекарски съюз на: blsus@blsbg.com.
Героите в бяло имат нужда от нашата подкрепа!
Само заедно можем да се справим!

Коментари