Публикация

Безплатни онлайн консултации по Viber за пациенти с нарушения на съня

Безплатни онлайн консултации по Viber за пациенти с нарушения на съня

С грижа към своите пациенти и във връзка с усложнената епидемиологична ситуация, проф. Иван Стайков, началник на Клиниката по неврология и медицина на съня към болница „Токуда“, и екипът му от експерти ще консултират безвъзмездно онлайн пациенти с нарушения на съня.

Пациентите ще могат да се запишат за безплатна дистанционна консултация по Viber

Консултациите са насочени предимно за хора с нарушения на дишането по време на сън, тоест с обструктивна сънна апнея, но са отворени за всички, които имат симптоми на нарушения на съня.

Как да получите безплатна консултация:

  • Обадете се на 0884993342 и запишете час за консултация. Оставете номер за контакт, свързан с устройство, на което имате инсталирана програмата Viber (смартфон, стационарен или преносим компютър или таблет).
  • В запазения ден и час ще получите обаждане по Viber от специалист по медицина на съня от Клиниката по неврология и медицина на съня на Болница Токуда.

Повечето нарушения на съня са лечими от съвременната медицина

Профилактиката и ранната диагностика са препоръчителни за избягване на негативните последствия от тях. Висококвалифицираните лекари в Лабораторията по медицина на съня в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда са специализирали в редица европейски страни и са едни от малкото специалисти в страната в областта на този вид нарушения.

 

В Клиниката по неврология можете да бъдете консултирани и лекувани за редица нарушения на съня, сред които нарушение на дишането по време на сън, двигателни нарушения по време на сън: синдром на неспокойните крака, периодични движения на крайниците по време на сън, безсъние, бруксизъм (скърцане със зъби по време на сън), циркадни разстройства на съня - нарушения на съня при работа на смени, синдром на повишена дневна сънливост, нарколепсия и др.

 

Лабораторията на Болница Токуда е оборудвана с модерна техника за диагностика и изследване на съня – респираторен полиграф, полисомнограф, СРАР апарат, ВРАР апарат, апаратура за скрининг при предполагаеми дихателни нарушения по време на сън.

 

 

Коментари